lostyazilim
tr.link

🚀 YouTube JET Hızında Organik İzlenmeyle Videolarınız Uçuşa Geçecek! - www.yalsupanel.com

2 Mesajlar 474 Okunma
lstbozum
tr.link

YalsuPanel YalsuPanel YalsuPanel Kimlik Onayı
  • Üyelik 16.06.2022
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Dijital Ajans
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** P**
  • Mesajlar 11
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

YOUTUBE VİDEOLARINIZ İÇİN DÜŞÜŞSÜZ, GÜNLÜK 100 BİN AKTARIM HIZINA DEK ULAŞABİLEN GLOBAL ORGANİK İZLENME SATIN ALIN, VİDEOLARINIZ UÇUŞA GEÇSİN!

🚀Kanallarınızdaki tüm videolar için uygundur. 

🚀Videolarınız ortalama 1 DK - 5 DK izlenir, böylelikle silinme nadirdir.

🚀Videolarınızdaki izlenmenin yanı sıra beğeni ve yorum sayısı da artabilir. 

🚀WMARACİ Üzerinden katılacak üyeler; 100 TL ve üzer Havale & EFT'de serviste 25 TL indirim talep edebilirler!

www.yalsupanel.com

Servis Kategorisi: 🔥 YouTube %100 Organik Hizmetler

Servis Adı: 🔥 YouTube JET Organik İzlenme [ Günde 50K - 100K ] Maksimum 100M

--

Sipariş verdikten sonra hizmete dair referans yorumu bırakacak arkadaşlarımıza ufak bir miktar izlenme de biz hediye ediyoruz!

Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: YalsuPanel (03.07.2022 19:02)

wmaraci
reklam

OLIVERA OLIVERA WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2020
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek WebMaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 71
  • Beğeniler 1 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

Kendileri sipariş oluşturulana kadar tam destek verips onra sallayan bahaneler uyduran ve işi yarım yamalak bile yapamayan kişi/kişilerdir.

2 ay'da parası ile youtube 4000 saat alınmış olup her defasında farklı bir bahane sunmuşlardır.

İlk bahaneleri ben bizzat hesabına havale sonrası siparişimi oluşturdum 1 ay hiç bir hareket olmadı sonrasında biz o paneli sattık o bakiyeyi yeni panelimizde verelim fakat bu fiyata yapamayız dedi tamam dedim bir o kadar daha üstüne ekleme yaptım tekrar sipariş verdim ve yarısı geldi siparişin durumu açıkladım 10 gün cevap vermedi tamam ben sizin hakkınıda suç duyurusunda bulunuyorum diyince cenazesinden tutun'da yok panel çöktü yok bot göndermek istemedik'ten çıktı.

artık yaptıkları o kadar can sıkmıştırki daha bir şeye ellemeyin ben elimdeki belgeler ile beni dolandırdığınız için suç duyurusunda bunulacağımı beyan ettim.

gerekirse belgeleri buraya'da aktarırım.

kendisine nitelikli **************lıktan suç duyurusu oluşturdum (adli tatil'den kaynaklı 2 ay sonra kendisine ulaşacaktır.)

iş yapmayı düşünenlere kesinlikle bulaşmamasını tavsiye ederim.

elimde belgelerim ve kanıtlarım var eğer buradan banlatabiliyorsak yönetime gerekli belgeleri göndermekten çekinmem.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al