-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Merhaba arkadaşlar şimdi bnm bi yabancı dilde kanalım var ama önerilen videolarda bazen banada denk gelyor videoalrım ama bi bakıyorum türkk kanalarının arasında böylelikle tabiki ziyaretçide elmiyor banada hep türk kanallarının videoalrı cıkıyor bunu nasıl yabancı videoalrda çıkmasını ayarlayabilriim ?
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Aşağıdaki linkten "Country - Ülke" bölümünü hedeflediğin kullanıcılara yönelik olarak ayarla.
https://www.youtube.com/advanced_settingsKanala bağlı bir siten varsa onda da aynı ülkeyi hedefleyebilirsin.
Google Webmaster Tools / Search Console / Arama Trafiği / Uluslararası Hedefleme
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Bu sekilde yaptıgımda o ülkenin önerilen videoalrında cıkıcak degil mi
eTrade
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İkinci paragrafta verdiğim yoldan kendi sitenin hedeflenen ülkenin arama sonuçlarında çıkmasını sağlayabilirsin fakat youtube için verdiğim ilk link %100 bu işe yarar şeklinde kesin bir şey yazamam. Ben bildiğim kadarını yazdım başka da bir yerde bu konuyla ilgili herhangi bir ayarlamaya rastlamadım.
Erkekleşen pantalonlu bön kızlar, sürekli gizli feminist propaganda yapan tv/sinema'dan besleniyor.