Yaklaşık bir sene önce benim bir adsense hesabım vardı ve bu hesabıma 2 web site ve birde youtube kanalı bağlıydı. Bir zaman sonra web sitemden kaynaklı adsense hesabım ban yedi ve youtube kanalımda dolayısı ile para kazanmaya kapandı.
Benim youtube kanalım marka hesabıydı ve bir mail hesabına bağlıydı, kanala girebilmek için ilk olarak mail hesabınızla giriş yapmak sonra da kanala geçiş yapmak gerekiyordu doğal olarak.
Örnekle veriyorum, "DENEMEKANALı" adındaki youtube kanalım, deneme@gmail.com mail adresine bağlı olan 3,4 kanalımdan biriydi. Şimdi aradan geçen onca zaman sonra ben yeni bir youtube kanalı açtım ancak bu kanalı annemin mail adresi üzerinden açtıktan sonra kendi mail hesabımı da yöneticiler arasına ekledim.
Benim merak ettiğim şey şu, 1000 abone ve 4000 saat izlenmeden sonra para kazanmanın açılması noktasında bir sıkıntı yaşar mıyım? yani mantıken bu yeni bir kanal olması sebebi ile bir sorun olmayacaktır ancak yönetici maili arasında deneme@gmail.com hesabının da ekli olmasından dolayı şüphede kalmadım değil. Sorun yaşar mıyım ?