-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Elimde yazdan kalma 2 hafta önce güncellediğim sektörler ve aylık aranma hacimleri var hocam 5 TL Ebook halinde verebilirim Ayrıca yapmanız gereken etiketlerde içinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
özgün olup kendi videolarını çek belli konuya odaklan başarısız olman imkansız. türkiyede youtube kanalları hep teknoloji ağırlıklı ondan uzak dur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim ben Youtube'tan çok para kazanmıyorum açıkçası pek uğraşmadım :) Ama yüklediğim 3 - 5 videoyaya baktığım zaman şunları fark ettim;
1. Sex her zaman kazandırır.
2. Maçların hemen ardından anında özetleri yayınlamak kazandırır.
3. Dizlerin özetlerini yayınlamak kazandırır.
Bu saydıklarımdan sex haricindekilerde hızlı olmak önemli. Sex dediğim şeyde cinsel konular...
İnternet sitenin adsense sorunu içinse sana şunu anlatayım. İnternet sitende minimum 100 adet içerik olsun ve siteni düzenli olarak belli bir rutinde güncelle en az 1 ay böyle davran ardından adsense başvur. Hemen armut piş ağzıma düş bekleme kardeşim. Sana yardımcı olmak istedim umarım olmuşumdur. Başarılar dilerim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim ben Youtube'tan çok para kazanmıyorum açıkçası pek uğraşmadım :) Ama yüklediğim 3 - 5 videoyaya baktığım zaman şunları fark ettim;
1. Sex her zaman kazandırır.
2. Maçların hemen ardından anında özetleri yayınlamak kazandırır.
3. Dizlerin özetlerini yayınlamak kazandırır.
Bu saydıklarımdan sex haricindekilerde hızlı olmak önemli. Sex dediğim şeyde cinsel konular...
İnternet sitenin adsense sorunu içinse sana şunu anlatayım. İnternet sitende minimum 100 adet içerik olsun ve siteni düzenli olarak belli bir rutinde güncelle en az 1 ay böyle davran ardından adsense başvur. Hemen armut piş ağzıma düş bekleme kardeşim. Sana yardımcı olmak istedim umarım olmuşumdur. Başarılar dilerim...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-