-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Video yüzünden kanal kapanması söz konusu olduğunu zannetmiyorum. Sadece video'yu açtığında, karşısına bu video telif hakkı yüzünden kaldırılmıştır uyarısı gelir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%89)
O zaman ben telif hakki videolarini yukluyum sonra silsem o videodan gelen para adsensemde kalirmi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bundan 1-2 yıl önce galatasaray - fenerbahçe maçını youtube de yayınlamıştım o gün en çok izlenen videolar arasına girip anasayfaya kadar taştım fakat ilk 301+ istatistiğinden sonra digiturk telif hakkı uyarısı geldi dikkate almayıp kaldırmadım zaten 45 abonelik bir kanaldı dün kanala tekrar bi giriyim dedim para kazanma kırmızı gözüküyordu 1 ihtar veriyor youtube eğer 2.ihtar ı alırsanız youtube hesabınız siliniyor.Yani ben şunu anlıyorum telif yiyen videoyu kaldırmassam dahi youtube bir şekilde kaldırıyor üstüne para kazanmayı riske geliyor.Eğer bu işi yapmaktan hoşlanıyorsanız aynı zamanda çok da dikkatli olmanız gerekiyor sık sık videolarınızı kontrol etmeniz gerekiyor ki başınız ağrımasın ama 1 video yüklendikten hemen sonra sanmam ihtar alın ki ilk başta ben uyarılmıştım yani eşleşen bir içerik gibisinden eğer uyarıldığımda kaldırsaydım sanırım böyle kırmızı olmayacaktı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Adsense
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
videolara çerçeve ekleyerek yükleyebilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Eğer telif gelirse o telifi kabul et sonra panelde o videoyu sil sorun olmaz.