Herkese merhabalar yaklaşık 1 yıl 9 aydır aktif olarak hizmet verdiğim kanalımda. Allahın belası bir partnerliğe bulaştım ki sormayın dostlar iliğimi kemiğimi sömürdü vicdansızlar daraldım artık yeter vallahi yeter ya. Tam kurtuldum dedim ki bu gün bir video için geri dönerken bütün videolarımın teliflendiğini gördüm. Ben partnerlikten ayrıldım adsense tekrar bağladım bu olaydan sonra yüklediğim videolarda sıkıntı yok fakat partnerlikte bulunduğum dönemde yüklediğim her video bu kan emici köpekler tarafından teliflenmiş. İtirazda falan bulunma yeri de yok nasıl videolarımdan geri para kazanabilirim :( Ben de diyorum niye kazançlar düşük... Resimler daha net anlatacaktır TGN TV & Broadband TV Corp pişmanlıktır sakın bulaşmayın oyun kanalları :(((((( Abi bilen biri gözünü seveyim yardımcı olsun ya :( Avukatsa avukat hukuksa hukuk abi çıldırdım bi yol gösterin harbi sonuna kadar savaşıcam ben bu kan emici köpeklerle artık yeter ayrıca vicdansızlar 2 aylık paramın da üzerine yattı yeter lan bu ne !!!!!!!!
Ek Olarak: Ek olarak yemin ediyorum eğer hiç bir şey yapamazsam 200 Tane videoyu silicem yeter ki bu aç köpekler benim alın terimden ekmek yiyemesin lütfen bilen biri yol göstersin arkadaşlar :(