ysnbulut
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kaldırmalısın bazı şirketler çok titiz bu konuda...
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hemen tüm müziklerin telif hakkı var. Videodaki müziği kaldırırsan sorun çözülür.
1 kişi bu mesajı beğendi.
msa52
Web Tasarım Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Tasarım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Hemen kaldırmanı tavsiye ederim
-Bura komple benim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Müziği kaldir. Uyari YouTube sisteminden geliyor yani sana özel bir durum değil telifli videolari sarkilari felan tarayip bulup telif uyarisi gönderiyor. Para kazanmayi inaktif ederekte bu sorunu cozebilirsin. Yada telifi kabul edersin kazanç sarkinin sahibine gider.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kladırmak gerekir mi bilmiyorum
ben çeşitli şarkılarının coverlarını yapmaktayım ve bu coverlarda arkada da o şarkı çalıyor üstüne çalışmamı ekliyorum ve emtallica nın şarkılarını coverladığımda bu tarz bir şeyle karşılaştım ve sadece kabul ete tıklamak yeterli. yani bu şekilde videonda 3. kişiye ait içerik olduğunu kabul etmiş ve bu içeriği de kaldırmak derdinden kurtulmuş olursun. yabi müzikleri kaldırmaya gerek yok. yoksa kimse şarkı kliplerini paylaşamazdı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar arkadaşlar,benim bir sorum olacaktı.
Şimdi benim bir youtube kanalım var ve ben kanalıma eski tv filmleri vs. yükleyip para kazanıyorum.
Yüklediğim videolardan talif hakkı olanları siliyorum, telif hakkı olmayanlar ise kanalımda duruyor ve kanalımda bulunan bu videolardan para kazanmaktayım. Şimdi telif hakkı uyarısı almadığım ve para kazandığım bu videolardan dolayı bana tazminat davası, savcılık soruşturması açılır mı bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
merhaba,
öncelikle kullandıgınız muzik telif hakkı içeriosa zaten onu yüklemenı tavsıye etmem.
uyarınız dunya engelı ıse zaten hesap kotu duruma dusmustur pek hayır gelmz o hesaptan.
eger eslesen ıcerık uyarısı verdıyse sorunyok kalsın ama o vıdeoda reklam cıkar parası muzık sahıbıne gıder.
sanırm sızınkı dunya engelı uayrısı almıs.
uyarı geldı ama bırde kanal ayarlarına bakın kotu durumdamı yazıyor hesapta temızmı bısey yazmıyormu bazen kotu duruma dusmuor hesap ole dıılse o vıdeoyu sılın free muzıkler var onları ekleyın..
yada dıcem dj progrmlarıyla ıcıne bas vs gomun dıcem gerk yok..
sıze kalms yanı