lostyazilim
tr.link

Youtube video izleme sayısı artırma ve sonucu

8 Mesajlar 4.358 Okunma
lstbozum
tr.link

carlito1914 carlito1914 Grafiker Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 510 / 252
  • Ticaret 3, (%100)
Bi arkadaşımız böyle bir konu açmıştı (İyilik damarlarım kabardı :) ÜCRETSİZ youtube izlenme arttırma)
bende bir link verdim sonucu video silindi ve youtube'dan uyarı aldım.Yapan veya yapmayı düşünen arkadaşlar bir daha düşünün hesaplarınız kapanmasın.

Site içi link

Atılan mesaj:

"Bir kullanıcının geleneksel bir çevrimiçi web tarayıcısını kullanarak YouTube sunucularına belirli bir sürede makul derecede oluşturabileceğinden daha fazla istek mesajı gönderecek şekilde Hizmet'e erişen "robotlar," "örümcekler" veya "çevrimdışı okuyucular" dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın herhangi bir otomatik sistem kullanmamayı veya çalıştırmamayı kabul edersiniz. Yukarıda belirtilenlere rağmen YouTube, herkesin kullanımına açık arama motorlarının operatörlerine, yalnızca malzemelerin herkesin kullanımına açık aranabilir dizinlerini oluşturma amacıyla ve yalnızca bunun gerekli olması, ancak bu malzemelerin önbelleklerini veya arşivlerini oluşturmamak koşuluyla sitedeki malzemeleri kopyalamaları için örümcekleri kullanmalarına izin verir. YouTube, bu istisnaları genel olarak veya belirli durumlar için iptal etme hakkını saklı tutar. Hizmet'ten, hesap adları dahil kimlik bilgilerini toplamamayı ve Hizmet tarafından sağlanan iletişim sistemlerini (ör. yorumlar, e-posta) herhangi bir ticari talepte bulunmak için kullanmamayı kabul edersiniz. Hizmet kullanıcılarından İçerikleriyle ilgili ticari amaçlarla talepte bulunmamayı kabul edersiniz."

Yukarıdaki politikanın ihlali videonuzun veya videolarınızın kaldırılmasına ve tekrar yüklenmesine neden oldu. Kullanım Şartları'nın 4. Madde H Bölümünün bundan sonraki hesap ihlalleri hesabın askıya alınmasıyla sonuçlanır. Çoğu kullanıcı görüntülemeleri, aboneleri, beğenmeleri vb. artırmayı vaat eden harici pazarlamacılara güvenmektedir ancak nihayetinde her kullanıcı kendi hesabındaki etkinliklerden ve YouTube'un Kullanım Şartları'nı bilmek ve onlara uymaktan sorumludur. Bu sorumluluğa kullanıcının kanalındaki trafiğin doğasını bilmesi ve kiralanan hizmet sağlayıcıların YouTube'un Kullanım Şartları'na uymasını sağlamak da dahildir.

Not:Bu olayıda öğrendiğime göre bir daha böyle bir işe kalkışmam tecrübe oldu.

"Gafasına göre takılan adam"
wmaraci
reklam

glofrum glofrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım , Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Sorun birtek sizde olmuş sanırım diğer arkadaşların videoları 4000+ ulaştı benim kendi videolarımdan 1-2 ayda 85.000+ yaptıklarım var.Videonuzun içeriğinde telif haklarını ihlal eden bir durum varsa veya başka yollarla denediyseniz olabilir çünkü benim kullandığım teknik bot,örümcek değildir.Kredili sistemdir.Programı açarım program diğer kişilerin eklediği videolar izler kredi kazanırım ve o kredilerle kendi videolarımı kasarım.Yani herhangi bir bot,örümcek izleyici durumu söz konusu değildir. :)

Buyrun diğer arkadaşların video gelişimlerini kontrol edebilirsiniz. :)

http://wmaraci.com/forum/660397-mesaj29.html

BRHMCR BRHMCR WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelance
  • Konum Ukrayna
  • Ad Soyad İ** A**
  • Mesajlar 744
  • Beğeniler 0 / 216
  • Ticaret 3, (%100)
youtube bu konularda çok titiz hilelere göz yumdurmuyor. Altyapısı google sonuçta..

BirYazi BirYazi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 302
  • Beğeniler 3 / 29
  • Ticaret 3, (%100)
Benimki hala duruyor :D

wmaraci
wmaraci

Arresst Arresst WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek memur
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 1, (%100)
Geçmiş olsun

• Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 510 / 252
  • Ticaret 3, (%100)

glofrum adlı üyeden alıntı

Sorun birtek sizde olmuş sanırım diğer arkadaşların videoları 4000+ ulaştı benim kendi videolarımdan 1-2 ayda 85.000+ yaptıklarım var.Videonuzun içeriğinde telif haklarını ihlal eden bir durum varsa veya başka yollarla denediyseniz olabilir çünkü benim kullandığım teknik bot,örümcek değildir.Kredili sistemdir.Programı açarım program diğer kişilerin eklediği videolar izler kredi kazanırım ve o kredilerle kendi videolarımı kasarım.Yani herhangi bir bot,örümcek izleyici durumu söz konusu değildir. :)

Buyrun diğer arkadaşların video gelişimlerini kontrol edebilirsiniz. :)

http://wmaraci.com/forum/660397-mesaj29.html

Telif hakları ihlali söz konusu olacak bir video değildi kendim hazırladığım video genede teşekkürler.

BRHMCR adlı üyeden alıntı

youtube bu konularda çok titiz hilelere göz yumdurmuyor. Altyapısı google sonuçta..

Aynen internet demek gugul demek kimi kandırıyoruz :)

Valla bir tek bana denk geldi heralde,şükür hesabım kapanmadı.

Teşekkürler.

glofrum glofrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım , Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Daha önce benim hiç başıma gelmedi yüzlerce videoda uyguladım :) Başka sitelerden bot tarzı üye gönderimi yaptıysanız da olmuş olabilir çünkü dediğim gibi kullandığım program bot değil tamamen karşılıklı iş.Siz izleyip kredi kazanıyorsunuz onlar izleyip kredi kazanıyor :)

• Üyelik 26.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** A**
  • Mesajlar 1026
  • Beğeniler 510 / 252
  • Ticaret 3, (%100)

glofrum adlı üyeden alıntı

Daha önce benim hiç başıma gelmedi yüzlerce videoda uyguladım :) Başka sitelerden bot tarzı üye gönderimi yaptıysanız da olmuş olabilir çünkü dediğim gibi kullandığım program bot değil tamamen karşılıklı iş.Siz izleyip kredi kazanıyorsunuz onlar izleyip kredi kazanıyor :)

Kanalın abonesi bile yok yeni açmıştım :) Yani ne bot ne başka bir şey kullandım.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al