-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Ne olursa olsun Youtube'ın kapatılmasını doğru bulmuyorum. Ben ders çalışmak için bile Yotube'a giriyordum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
İstanbul Medipol Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ' Sosyal Hizmet
foxx
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
çalışan
-
-
Ad Soyad
T** P**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Youtube kapatılmasını dogru bulan arkadasları gercekten anlamadım ? baya ilginç geldi umarım kimse siyasi bakış açısına göre değerlendirmiyordur bu durumu ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Halk itiraz ediyor halkı dinlemeyen baroyumu dinler , ne zaman keyifleri gelecek o zaman açacaklar işte ötesi berisi yok. Herifin keyfine kalmış internetimiz bile çok canı sıkılırsa interneti de kapatır burada 2 hıyar çıkar onu da savunur şaşırmam yani . Doğru yanlaş sorgulama düşünme gereği bile duymuyor şu yasakları savunanlar , benim partim yasaklamışsa haklıdır diyorlar. Benim arkadamda da böyle bi sorgulamasız destekleyen kitle olsa işime gelmediğinde neti de kapatırdım elektriği de keserdim ne olacak yani ? Elektriği kesse bi bahane söylese onu da savunanlar olduktan sonra adam niye çekinsin ki meydanlarda twitterı mivıttırı hepsinin kökünü kazıycaz diyor halk alkışlıyor sevinç çığlıkları kopuyor ...
Youtube neden kapandı ? Devlet güvenliğini tehlikeye atan bla bla blaa ulan süleyman şah türbesine mitin füze atma planı oradaki 30 askerin canına kıyma planı mı tehlikeli bunun ortaya çıkması mı ? Bilmeseydik bu gün yarın 30 askerimizi kendi devletimiz öldürecekti .,
Ayrıca tarihlere de dikkat edin biraz bu kapatılmasına sebep olan konuşma 13 mart , süleyman şah türbesinin ışid tarafından sözde tehdit edilmesi 19 mart yani o tehditler savuran videoyu çekenler ışid değil bizim derin devletmiş .
Kendi kendimizi tehdit ediyoruz kendi askerimizi vuruyoruz bunu suriyeye mal edip suriye ile savaşa giriyoruz adamların hayallerine planlarına bir bakın önce . Allahtan ki youtube var twitter var da bunu halka birileri sızdırdı , bilmeseydik koyun gibi vatan millet sakarya naraları ata ata sebepsiz yere suriye ile savaşa gidiyor olacaktık. 13 marttan sonra suriye ile alakalı her pis olayın faili açık bir şekilde mittir .
Umarım youtube biran önce açılır da daha fazla sızıntı dinleriz , kimin ne bk olduğu ortaya çıkar , şimdi körü körüne savunanlar da gerçekleri tam anlamıyla anlar.
Konuşmaların sahte olduğunu düşünen varsa da ; youtube anında kapandı bakanlar çıldırır açıklamalar yaptı , anında yayın yasağı geldi , savunma bakanlığı sızdıranları casuslukla suçladı yani o ses kaydı tamamiyle gerçek kimse yalanlamadı. Herkes doğruladı.
Xin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Youtube'n kapatılmasını kesinlikle doğru bulmuyorum. Videolar kaldırılabilir profiller banlanabilir ama siteyi kapatmak olmamalı. Yararlı amaçlar dahilinde kullananlarda vardı sonuçta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kapatılması doğru. Youtube türkiyeyi dinlemiyorsa direkt kapatırız.
Domain ne zaman satışa açılır ? www.endofdomain.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci,
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**