BluemR
Örnek olarak bir oyuncak satıyorsunuz diyelim genel kitle olarak çocuklar oyuncakla ilgilenir ama çocukların alım gücü yetişkin bir bireye göre yok denecek kadar azdır ve reklam gösterimi çocuğa gerçekleştikten sonra geri dönüş çok az sayıda olacaktır. (bunu örnek olarak yazdım sektörünüzü bilmediğim için)

Merhaba bu cevabınıza istinaden yazıyorum, öncelikle oyuncak ürünlerinin hedef kitlesini çocuklar yaparsanız satış 0 olacaktır.
Oyuncak için potansiyel alıcılar ebeveynlerdir ve oyuncak türüne göre de anne-baba seçilebilir, örn: kız bebek ise anne, araba ise baba gibi.

redakte
Sizinde dediğiniz gibi cevap verilmesi zor bir durum, satacağınız ürün müşteriye ne kadar tanıdık geliyor? daha önce reklam yapıldı mı ? var olan bir ürün mü bambaşka bir ürün mü ? Sitenizin güvenirlik derecesi? Sitedeki alıcı yorumları ? Fiyat aralığını vermişsiniz ancak alıcı bu üründen beklediği verimi alabileceğini, o ürüne o kadar para verilebileceğini düşünecek mi? Adwords reklamları rekabette önde olan siteler üzerinde mi çıkacak yoksa niş aramada mı çıkacak? gibi bir çok soru sorulabilir.