]

sifreler adlı üyeden alıntı

Görüntülü sohbette uygunsuz bazı şeyler olabilir evet. Fakat şöyle düşünmek gerekiyor. Sonuçta sizin amacınız bir sohbet uygulaması yapıp sunmak. Bunu iyi yönde kullanan da kendisi sorumludur. Kötü yönde kullanan da kendisi sorumludur. Tamam ios ve android platformlarda da çıkacak olması gayet güzel. Ben şunu sormuştum. Hani yapmayı düşündüğünüz bu sohbet programı internet sitelerinede entegre edilebilecek mi ? Mesela müşteri destek için internet sitelerine entegre edilen sohbet pencereleri var ya. Aynı onun gibi kullanıcıların sitede aralarında sohbet edebilecekleri bir sohbet penceresi.


Yok hocam normal yani mesajlasma uygulamasi whatsapp gibi dusunebiliriz diyellimki a kisine birseyler soyleyeceksiniz ama kimliginiz gizli olmasini istiyosunuz o tarz yani uygulama uzerinden iletisime gecebilirsiniz ve
evet hocam ama malesef ilk etapta bu tarz bir program olmayabilir yani goruntulu sohbeti ikinci bir uygulama ile gerceklestirebiliriz bu uygulamayi maddiyat icin yapiyoruz zaten sosyal ag projemiz var onu gerceklestirecegiz kaynak olusturmak icin once bu tarz bir uygulama cikartalim dedik.