ramazayn adlı üyeden alıntı

Bizim bir aralar 5 kişi gireceğimiz işti sonra unuttuk gitti. Ben fikiri şahsen beğeniyorum ama ilk etapta site yapıp siz kazanırken satmak daha mantıklı çünkü domainler elinizde patlıyabilir.

Hocam zamanim olsa keşke kendim yaparım siteyi de satmam açıkçası kendim kazanırım. Ama yok ışte. Teşekkür ederim düşünceleriniz icin.

mecid adlı üyeden alıntı

Niche son günler forumda trend haline gelmiş. Merak ediyorum da, kimse niche sitesini ve ya blogumu öm göndere bilir mi? Ben de açmak istioyorum, sadece örnekler görmek istiyorum. Ve site adresi göstermeden kazanç tablolarınızı görmek isterdim. Yalnızca ben değil her kes görmek ister bence :)


Hocam konu da da belirttim kendi zamanım olsa kendim yaparım pm kutusunu göstereyim size niche ile ilgili 7-8 kişiye yardım ettim forumda. Belki o arkadaşlar konuya da yapabilirler yardimlarimi. Ben kimseye şu kadar kazanırsın ya da kazanıyorum demem. Bu alanda emeğinin karşılığını alırsın her zaman. Kazanç tablom yok olsa da yine gostermezdim. Kimseye nispet yapacak değilim. Önceden kazandım e ticaret olsun niche olsun. Şimdi tekrar bir heves ettim ama işim yeterince zor. Bu yüzden destek vermek daha çok işime geliyor. Bu konudkonuda fikrinizi sordum size de şu kadar kazanıyorum size de kazandirayim demedim.

aliveli adlı üyeden alıntı

Detayları pm atabilir misiniz?

Hocam neyi pm istiyorsunuz? Satış yapmıyorum yapsam mi diye soruyorum 😊