-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Elimde 4-5 adet niche alan var bazılarının keyword domaini de elimde. Nicheler en az 10-100 K aranma hacmine sahip ve reklamvereni oldukça iyi tbmsi minimum 4-5 dolar civarlarında ve seo zorluk derecesi oldukça düşük. Canım sıkıldıkça böyle niche araştırıyorum. 2-3 günde bir mutlaka iyi niche keywordler buluyorum. Sizce bunu ücretli bir hizmet olarak sunmalı mıyım? Mesela niche domain satışı veya keyword satışı şeklinde? Öyle pahalı bir fiyat olmadan herkesin alabileei türden fiyatlarla başlasam sizce gideri var mı? siz olsanız böyle birşeye para verir miydiniz ve ne kadar verirdiniz?
Edit: Kendin niye site yapmıyorsun diye sorarsaniz işim yeterince ağır sürekli mobilde oluyorum ayda 1-2 defa pc başına gecebiliyorum. Mobilden site ile uğraşmak zordur bunu yapan bilir.
Her konuya bundan sonra özellikle yazma geregi duyuyorum. Lütfen seviyeyi bozmadan tartışalım. Ben sizin fikirlerinize saygı duyup teşekkür ediyorum siz de nezaketen şahsı eleştirmekten çok işi eleştirmeyi düşünerek cevap verin lütfen. Şimdiden teşekkür ederim yazacagınız bilgiler için.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Site adresleriyle beraber fiyat alayım uygun ise ilk müşteriniz olayım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Istek üzerine belki satışını yapabilirsiniz ama direk domaini alıp satmak fazla bir kazanç sağlamaz size ve belki de elinizde kalabilir. Bende de var iki tane keyword domain hatta birisi sitesi hazır şekilde yayında ama satışını yapamıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Student
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Keywordler gerçekten aranma hacmi ve rekabet açısından çok iyiler benim aldığım keyword özellikle seo çalışması için rakip analizi yaptım üst sıralara çıkmak emek vererek çok iyi yerlere gelecek kelimeler biraz vaktim olmadığı ve şehir dışında olduğum için çalışmaları aksatıyorum ama gerçekten başarılı kelimeler var niche danışmanlığı gibi bir konuyla kelime satabilirsiniz bence. Keyword için tekrar teşekkürler bu arada :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bizim bir aralar 5 kişi gireceğimiz işti sonra unuttuk gitti. Ben fikiri şahsen beğeniyorum ama ilk etapta site yapıp siz kazanırken satmak daha mantıklı çünkü domainler elinizde patlıyabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Niche son günler forumda trend haline gelmiş. Merak ediyorum da, kimse niche sitesini ve ya blogumu öm göndere bilir mi? Ben de açmak istioyorum, sadece örnekler görmek istiyorum. Ve site adresi göstermeden kazanç tablolarınızı görmek isterdim. Yalnızca ben değil her kes görmek ister bence :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**