Arkadaşlar Merhaba,

1 yıl önce gezi ve seyahat önerileri üzerine kendi tecrübelerimi aktarmaya çalıştığım bir site kurdum. Sitenin ismi : www.aylakadamali.com

Sitemde kendi gezdiğim yerler haricinde Menüde Listeler kategorisinde görebileceğiniz üzere Dünyanın En Kalabalık Ülkeleri vb. konular var. En çok trafik aldığım yazılar da bunlar. Yakın zamanda adsense için başvurmayı düşünüyorum.

Sizden ricam sitemde başvuru yapmadan önce dikkatinizi çeken adsense uyumsuz olarak nitelendirebileceğiniz herhangi bir şeyin olup olmadığınıza bakmanız. (Hakkında ve gizlilik politikası sayfasını hazrlıyorum)

İkinci sorum ise Lİsteler kategorisindeki çoğu yazımda genelde internetten bulduğum kaynağı örneğin milliyet.com.tr veya vikipedi gibi siteler olan fotoğraflar kullanmıştım. Adsense onayına engel olur mu bu durum?

Fotoların altına-- Foto: vikipedi.org, milliyet.com.tr vb. şeklinde yazsam adsense kaynak belirtmiş olarak değerlendirip onay verir mi?

Bu konudaki öneriniz nedir?

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Tamamen sıfırdan internetten okuduğum kadarı ile kurdum siteyi. Siz tecrübeli arkadaşların yönlendirmesine gerçekten çok ihtiyacım var.

Sağolun.