Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Ee? Bu yorum neyi amaçlıyor şimdi? Tic puaninin atilma tarihine bakın. Foruma üye olduğu günden itibaren benim icin kasım aralık 2018e kadar gayet güvenilir bir imaj çizdi kendisine 4 5 kez backlink calismasi yaptim aninda ücreti yatirdi. Sonrasinda ref yorumu istedi normal olarak ref yorumunu da geçtim.

Kasım aralık 2018da yine bir is verme esnasinda biraz sohbet ettikten sonra ben bu adamin tokatçi oldugunu anladim. Cunku yaptigi isten anlamiyordu ancak güzel pazarliyordu. Iyi bir sosyal muhendis yani.

Simdi 50 40 tic puanlik hatta yonetimden isimlerin olumlu tic puani verdikleri kisilerin bile ban yediği halde bu yorumu yapmaniz talihsiz olmuş. Benden tic veya ref isteyen kisiye birkac calisma sonra yorum geçerim. Bu bir seyi kanitlamaz. Bak moderatörlerden biri de olumlu tic vermis mesela :) bir insan sizden tic puanı rica edince ödemelerde vs.. problem de yoksa tic puanı geçiyorsunuz bu kadar basit.


Biliyorum hocam, demek istediğim kimseye belli olmuyor. Burada çıkıp 2 gün sonra sizinde **************lık yapmayacağınızın garantisi yok, benimde yok, 80 itrader puanına sahip kişininde.. referans olma açısından dikkatli ve seçici olmak gerekir. Durum ilk bakışta abest kaçtığı için bu bağlantıyı paylaştım, bu kadar ciddiye almanıza gerek yoktu hocam :) tarihler belli ediyor.. Yani İlk bakışta; ulan adam böyle böyle demiş, kendisi güvenilir ve refim diye puan atmış tepkisi oluşturacak. sonrasında ise tarihlere baktığında ulan ozaman böyle bir olay yaşanmamış ki deyip geçecek. Sırf bu tepki için attığım bomboş bir post.

Diğer arkadaşa gelince sadece yazık diyorum.. paranın kölesi olmuş.. aynı şekilde bunlara inan arkadaşlarada..

Git kendi kendine araştır, uğraş, çabala. Adam sana neden hazır para gelen siteyi satsın? Kolay yönden, çabalamadan, emek vermeden kazanma isteklerinden dolayı böyle..

Ben alırım bu siteyi, zaten ilk ayında sattığım parayıda çıkartırım, sonra aksın paralar..

************** arkadaşı çok fazla incelemedim, çok fazla fikir sahibi değilim. Aynı siteleri bir çok farklı kişilere satmış 😂

Şimdi düşününce 4 5 gün boyunca uyumadım bundan kısa bir süre önce.. müşterilerin sitesini yetistireyim diye.. adamlar bana parayı vs. yollamış, ya o işi bitiricem, halledicem yada iade edicem.

Açıkçası üzülüyorum böyle durumlara.. çünkü boyleleri freelancer çalışan bir çok kişiye karşı güven problemi oluşturuyor.

Velhasıl kelam, güzel tezgah kurmuş. Bu halk ne zaman çabalamadan, fikir üretmeden, uğraşmadan, emek vermeden kazanamayacaklarını öğrenirse anca o zaman dolandırılmazlar..