serdarr4 adlı üyeden alıntı

Arkadaşım yukarıda ki tüm yazıları okuyacak zamanım yok. Ama bir tavsiye de ben vereyim. Yukarıda bazı bu işten anlayan arkadaşlarında olduğu gibi TİTLE lerini düzelterek işe başla. Bazı titlelerinin arasında - tire işareti var. Örneğin hayvan videosu - hayvanizle gibi bunları hayvanizle, hayvan videosu şeklinde düzenle. Sayfa tanım bilgilerini yazarken hayvan kelimesini ve video kelimesini kullan.
Ayrıca eklemiş olduğun videolar hakkında sayfalara yazılar eklemelisin ufaktan. Dediklerimi yaparsan çok kısa sürede hitlerin ne kadar arttığını görürsün. Ayrıca aşağıdaki makaleyi incelemenide tavsiye derim. http://www.teknolojiserdar.com/?pnum=128&pt=S%C4%B0TEN%C4%B0N%20H%C4%B0T%C4%B0N%C4%B0%20ARTIRMAK

Ek Olarak: Arkadaşım yukarıda ki tüm yazıları okuyacak zamanım yok. Ama bir tavsiye de ben vereyim. Yukarıda bazı bu işten anlayan arkadaşlarında olduğu gibi TİTLE lerini düzelterek işe başla. Bazı titlelerinin arasında - tire işareti var. Örneğin hayvan videosu - hayvanizle gibi bunları hayvanizle, hayvan videosu şeklinde düzenle. Sayfa tanım bilgilerini yazarken hayvan kelimesini ve video kelimesini kullan.
Ayrıca eklemiş olduğun videolar hakkında sayfalara yazılar eklemelisin ufaktan. Dediklerimi yaparsan çok kısa sürede hitlerin ne kadar arttığını görürsün. Ayrıca aşağıdaki makaleyi incelemenide tavsiye derim. HTML kodu ekleyemiyorum sayın admin. f1


ilgine tesekkur ederim dostum. ok title daki tireleri virgule cevirecegim. videolara aciklama giriyorum isterseniz bir bakin yetersiz mi? sayfa tanim bilgilerini yazarken hayvan ve video kelimesini kullan demissiniz. videolara girdigim aciklamalari mi kastediyorsunuz?