10679
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
öncelikle siteniz ilginç farklı bir site olmuş. Siteni biraz inceledimde indeks almış fakat konulara girdiğin açıklamalar googlede çıkmıyor. Bu nedenlede çok geriye atıyor olmalı. Birde unutma ki bütün büyük video siteleri bir açıdan rakibin. Bu nedenle yavaş ilerleye bilirsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Hocam çok sabırsız olduğunu baştan belirteyim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki bu işler aceleye gelmez ve sabır gerektirir. Bu konuyu 1-2 yıl beklemiş biri yazsa anlarımda siz daha 2.aydasınız... Amacınız kısa vadeliyse, paraya kıyacaksınız ve çalışma yaptıracaksınız. Ama ben bundan uzun yıllar ekmek yemek istiyorum derseniz, sabredip katlanacaksınız.
Örneklemek gerekirse, siteyi bir tohum olarak düşünelim ve siz tohumu 2 ay önce atmışsınız ve yavaş yavaş büyümeye başlamış. Tohum olmuş fidan ve yolunda dümdüz yükseliyor. Baktınız fidan yolunda güzelce gidiyor ve artık meyvesini alma zamanı geldiğini düşünüyorsunuz, bu sefer aşılama (SEO-REKLAM) yaparak kaliteyi artırıp meyvesini almaya başlayacaksınız... Doğal olmayan yollarla da yükselebilir veya dediğim gibi aşıyı erkende yaptırabilirsiniz ama bu gereksiz masraf olur diye düşünüyorum.
İyi çalışmalar.
5 kişi bu mesajı beğendi.
iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İlginize çok teşekkür ederim.. ben 2 ayda binlerce hit gelsin istemedim zaten.. ama hep aynı yerde sayıyor hiç bir ilerleme yok. bende bundan dolayı bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. ve işi bilen arkadaşlardan rica ettim ne gibi hatalarım var inceleyin diye. sağolsun arkadaşlarda gördükleri hataları yazdı ve bende düzeltmeye çalışıyorum.. emin olun sabredeceğim. ama minicik de olsa ilerlemeler görmek istiyor insan..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çalıştığım projeye başlayalı 1 yıl 4 ay oldu ve daha yeni yeni raylar yerine oturdu. Sitede 6. - 7. aylarda aldığımız hit 100-300 arasındaydı fakat şimdi 3K hit alıyoruz günlük ve kazançlarda çok iyi çok şükür... Şu an senin yapman gereken tek şey, sabit tasarım belirleyip bol bol özgün içerik girmektir.
Diyeceğim şu ki; Sabır sabır sabır
1 kişi bu mesajı beğendi.