-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Professional SEO Expert
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Hayırlı uğurlu olsun. Babanız içinse Mekanı cennet olsun. tavsiyeleriniz birçok arkadaşımıza fayda sağlayacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
asln
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
e-ticaret
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin daha güzelini alırsınız inşallah.
Keşke bu paylaşımı yapmasaydınız. Bir ücretli veya yardım konusu açılsa kimse yardım etmek için dönüp bakmaz öğlen açtığınız konu 1200 görüntüleme almış maşallah demek istediğim herkes nasıl kazandığınızı merak ediyor nazar etmeyin işinizi hayırı günler
sterk
boş kalsın olunca yazarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Atama bekliyor
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
En çokta Google in Heidiyesi yazısını beğendim. 😀İnşallah hepimiz böyle kazançları sağlarız. Bende sizin gibi şuan İngilizce proje hazırlıyorum hadi bakalım hayırlısı. İngilizce bilen kız arkadaşımla beraber açmayı planlıyoruz. Tebrik ederim Allah daha çok versin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Z** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun ve tebrik ederim. Projeniz ile ilgili bilgi verirseniz güzel olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Herkes bir beleşçilik peşinde yav. Tebrik et geç. Adam su aldığı kaynağı neden belirtsin. Yabancı bir site için normal rakamlar. Aylık 5bin dolar kazanan var. 20 22k yapıyor aylık.
Website işi pratik zeka ve girisimcilik işidir. Herkes bu rakamlari kazanabilir. Imrenmek yerine araştirmaya ve bir şeyler üretmeye başlayın.
Ek olarak hayırlı olsun.
Stark_IV
Sosyal Medya Virtüözü
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Hayırlı olsun kardeşim :) :) :) Allah kaza bela vermesin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web developer
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Bizede nasip etsin.Şu adsense'i bir türlü alamadım :D
Web sitem: yazilimsoru.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Merhabalar,
Eleştiriye açıksanız eğer yorumumu kale alabilirsiniz, değilseniz de önemsiz bir halde es geçin lütfen..
Her şeyden önce bu başarını bizlerle paylaştığın, bizden iyi dilekler beklediğin için tebrik eder aracın için hayırlı olmasını ayrıca baban için de baş sağlığı dilerim. Bu tür başarılar nadir görülür ve tutumluluk gerektirir, herkes internetten belli başlı gelirler elde ediyor evet ama harcadığı miktarı da düzensiz halde bırakıyor.
Elinde bir yada fazla gelirli proje olabilir düşüncesindeyim ki bazı arkadaşların da sorularında şu var '' Neden 5k gelirli siteyi satma gereği duydunuz, ben olsaydım satmazdım '' gibi gibi sorular kafa karışıklığına neden oluyor. Şahsen de arkadaşların düşüncelerine katılıyorum her ne kadar fazla projelerin olmuş olsa da aldığın araç 25k gibi bir rakam, bu rakamı direkt satıp elde etmek mi mantıklı yoksa 5 aylık gelirle mi elde edip devamlı gelir kaynağını sürdürmek mi ? Konu zaten siteyi satıp satmamak değil de hani eleştiriye açık olup sorulara cevap verme nezaketine bağlı bu durum.
Ayrıca eleştiri konusu olarak gördüğüm 1 nokta daha var ki, o da gelen yorumlarda beğenmediğin bir yorum ise direkt olarak hedef alman biraz nazik olabilirsin :)
Son olarak; Projeni paylaşıma açman senin inisiyatifine kalmış bir durum, dilersen paylaşır bir çok kişiye yol göstermiş olursun. Dilersen de sadece bu macerayı buraya imza niteliğinde bırakabilirsin. Tamamen senin elinde bir şey :) Tekrardan hayırlı, uğurlu olmasını diler kazasız belasız sürüşler dilerim. AA birde yeni evlenmişsin Tebrik de ederim daimi mutluluklar dilerim :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.