Merhabalar,

Eleştiriye açıksanız eğer yorumumu kale alabilirsiniz, değilseniz de önemsiz bir halde es geçin lütfen..

Her şeyden önce bu başarını bizlerle paylaştığın, bizden iyi dilekler beklediğin için tebrik eder aracın için hayırlı olmasını ayrıca baban için de baş sağlığı dilerim. Bu tür başarılar nadir görülür ve tutumluluk gerektirir, herkes internetten belli başlı gelirler elde ediyor evet ama harcadığı miktarı da düzensiz halde bırakıyor.

Elinde bir yada fazla gelirli proje olabilir düşüncesindeyim ki bazı arkadaşların da sorularında şu var '' Neden 5k gelirli siteyi satma gereği duydunuz, ben olsaydım satmazdım '' gibi gibi sorular kafa karışıklığına neden oluyor. Şahsen de arkadaşların düşüncelerine katılıyorum her ne kadar fazla projelerin olmuş olsa da aldığın araç 25k gibi bir rakam, bu rakamı direkt satıp elde etmek mi mantıklı yoksa 5 aylık gelirle mi elde edip devamlı gelir kaynağını sürdürmek mi ? Konu zaten siteyi satıp satmamak değil de hani eleştiriye açık olup sorulara cevap verme nezaketine bağlı bu durum.

Ayrıca eleştiri konusu olarak gördüğüm 1 nokta daha var ki, o da gelen yorumlarda beğenmediğin bir yorum ise direkt olarak hedef alman biraz nazik olabilirsin :)

Son olarak; Projeni paylaşıma açman senin inisiyatifine kalmış bir durum, dilersen paylaşır bir çok kişiye yol göstermiş olursun. Dilersen de sadece bu macerayı buraya imza niteliğinde bırakabilirsin. Tamamen senin elinde bir şey :) Tekrardan hayırlı, uğurlu olmasını diler kazasız belasız sürüşler dilerim. AA birde yeni evlenmişsin Tebrik de ederim daimi mutluluklar dilerim :)