-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
2 hafta önce açmış olduğum ve sürekli olarak güncel içerik girdiğim haber siteme adsense reklamı alabilirmiyim ? Yapmam gerekenler neler? Reklam alabildiğim takdirde herhangi bir sakıncası olur mu ?
Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın. :) Şimdiden teşekkürler iyi forumlar. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
Kopya içerik yoksa alırsın :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Flutter Developer
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
70, (%97)
Kelimeler birebir aynı ise biraz sıkıntı olabilir. Tabi bu her paylaşımınız da mevcut ise bu şekildir. Misal 10 paylaşım atarsın 1'i kopya olur kaynak koyarsın falan sıkıntı olmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğretim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense alımları öyle ha dedim mi olmaz, ciddi bir süre beklemen gerekebilir, veya hiç bir şekilde adsense hesabı alamama riski her zaman var, özellikle kaynak göstersen de orijinal olmayan içerikler olduğunda. O zaman az kazanırsın ama başka reklam kaynaklarına yönelmek zorunda kalabilirsin.
Ne olursa olsun siten en az 5-6 aylık olmadan adsense başvurma, sana tavsiyem kardeş :)
www.bilginti.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Öğretim Görevlisi
-
-
Ad Soyad
G** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne diyeyim bu bir mucize :) 10-20 içerik ve adsense hesabı :) Ama ben yine de belli bir içerik sahibi olmadan adsense'e başvurmam, red yeme ihtimali çok yüksek, temiz temiz 5-6 ay bekle, belli bir kitleye ulaş ve sonrasında da üç beş kuruş da para kazan derim...
Hepinize Allah kolaylık versin :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.bilginti.com