yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
ben youtube üzerinden adsense aldım. bloga, blogtaki kazançlar sekmesinden reklam gadgetı ekledim ayın 11'inde 13'ünde temayı değiştirdim. tabi kodlarda gitti, tekrar oluşturdum. bugün 16'sı yarın ile 4 gün olacak. çoğu arkadaş 2-3 günde onay veya red geldiğini belirtiyor. google gruplardan konu açtım ama 17 görüntüleme cevap yok.:confused: böyle kararsızlığı hiç sevmiyorum evet veya hayır bir sonuç elde etsem ona göre davranırım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
eğer zamanın kod verdilerse tema değiştirsen bile adsense hesabına girip tekrar kodları alabilirdin?
Başarılıyı taklit edersen başarısız olduğunu kabul etmiş olursun
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam senn şu an onaylı adsense hesabın var ve kodu aldın ekledn reklam mı gözükmüyor sorunu tam anlamadm
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam valla bnm de işte siteye reklama başvurdum ilk onay dan sonra 2 kere red yedim dns ayarında sıkıntı vardı sonra tekrar başvuru yaptım 3. onaylandı gösterilmeye başlandı
Ek Olarak: ama youtube muhabbetini bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
Y** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam öncelikle bnm hiçbir ilişiğim yoktu. adsense girdim amil adresi isim site falan yazıyorsun tamm diyorsun 1. onayı bekliyorsun sonra 1. onay gelince hesabın açılıyor ordan reklam oluşturup sayfana ekliyorsun ve 2. onay için beklemeye başlıyorsun bu arada reklam gözükmüyor sadece saydam şeklde yeri belli oluyor daha sonra 2. onayda gelince reklamlar gözükmeye başlıyor ve para kazanmaya başlıyorsun. ben bunu forumbilisim.net sitem için yapmıştım. imzamdaki blog için reklam alırkende aynı hesabımdan sadece reklamı oluşturdum direk yayınlamaya başlandı. aynısı hilelioyunlar.net içinde geçerli yani tek hesap onayı olunca istediğin sitene istediğin kadar ekliyebiliyorsun her site için ayrı ayrı başvuru yapmıyorsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bekleyin Acele etmeye Gerek Yok Gelir Elbet 1 haftayı bulabilir bunu zaten adsense de söylüyor size