lostyazilim
tr.link

adsense 4. başvurumu da reddetti

13 Mesajlar 2.739 Okunma
lstbozum
tr.link

kalbimiver kalbimiver kalbimiver.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)

LeventC adlı üyeden alıntı

Hocam şu google reklamlarını clickbanks mıdır nedir hatırlamıyorum ordan da yayınlatıyor olabilir. Merak etmeyin banlanır eğer googledan almışsa.
Herkesin kendi sitesi kendisine göre on numaradır bir de başkası gözünden baktırmakta fayda var. Olay sadece içerik le de bitmiyor tasarıma da bakılıyor.

bilgi paylaşıldıkca çoğalır mantığındayım

bir başkasının gözünden sizler bakınca neler eksik anlıyorum
örnegin

LeventC adlı üyeden alıntı

Biraz moraliniz bozulabilir.Siteniz faydalı ama özgün olmadığı için kabul edilmemiş.

2 ayda 4 defa başvurdum sorun logo da dedim logo yanındaki 468*60 reklam ve tema biraz kayar gibi oluyordu logomu değiştirdim öyle başvuru yaptım yine kabul edilmedi.

sanırsam çözüm özgün içerik ne güzel 16.06.2013 e kadar günlük yazılarımı hazırlamıştım.
güncel olmak tek başına yetersiz kalıyor sanırsam

saat 11 deki başvuruma 1 saat içerisinde başvurdular bence bu bir baştan savmadır
anladığım kadarı ile google bana domainin yeni bu kadar içerikle ne işin var demek istiyor
abicim ben eski sitelerimi kapattım yazılarımın çoğunluğu o sitelere ait yazılar keşke o siteleri kapatmasaymışım da onlar ile başvuru yapsaymışım
dedimki sitelerimi bir araya toplayayım çok siteyele ugraşmaktasa tek domain ile ilgili olayım dedim nerden bilebilirdim ki googlenin mantığını acemiliği başta yaptım günlük eski sitelere ait en az 3 er içerik girdin site yazısız kalmasın dedim nerden bilebilirdim ki googlenin bana kızacağını

Ek Olarak:

webhost adlı üyeden alıntı

İnşa allah alırsınız.

Adsense için hit önemli. Onaylandığını farzedelim Çok az kişi girse sitenize reklamlara tıklansa sayfa ziyareti az olursa eğer s.t.o yüksek çıkacaktır. %3 üzeri tehlike buda ban yemeye sebep olabilir. Emekler boşa gider yani . Ben Özgün demiyorum güncel içerikle hiti sağlayabilirsin.

Çalışmaya devam arkadaşım. Hitin yüksek olursa google zaten sen istemeden de verir.

hayırlısı hocam bakalım zaman herşeyi gösterecek şu yandex reklam vermeye başlasa da başvursak
google anlaşılan bizim siteye adsense reklamı vermeyecek

ben parasında pulunda değilim reddedilmek zoruma gidiyor benim hırslıyımdır kafama koydun mu yapamam lazım kafaya koydum adsenseye kendimi kabul ettirecem başka şans yok öyle yada böyle kabul edecek
dediğiniz gibi Onaylandığını farzedelim baktım hoşlanmadım diğer reklamlar gibi onu da kaldırırım üyeliğimi sonlandırın derim çekilirim kenara

Ek Olarak:
anlaşılan google bana kızdı
yahoo indexi ve yandex indexi yükselirken google indexi düşüşte bende anlamadım neden düşüşte

sitenin banlandığını yada banlanmadığını nerden anlayabilirim

https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
wmaraci
reklam

Vermidon Vermidon Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenim Görevlisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 755
  • Beğeniler 50 / 123
  • Ticaret 4, (%100)
Afedersin ama temayı yapan kişinin linkini kaldırmışsın. Özgünlük yok birde adsense mi bekliyorsun?

kalbimiver kalbimiver kalbimiver.com Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek özel sektör
  • Konum Kastamonu
  • Ad Soyad H** D**
  • Mesajlar 484
  • Beğeniler 72 / 71
  • Ticaret 0, (%0)

Vermidon adlı üyeden alıntı

Afedersin ama temayı yapan kişinin linkini kaldırmışsın. Özgünlük yok birde adsense mi bekliyorsun?

temayı yapan kişi sağolsun ücretsiz sunmuş temayı benim indirdiğimde temanın footer alanında 4-5 tane link vardı,
sizce yeni bir sitede no follow ve dofollow linklerin 4-5 tane olması iyi midir kötümüdür acaba , araştırdım webmaster arkadaşlar dışarıya linkleri kaldır dediler bende kaldırdım

eğer google temayı yapan kişinin linkini kaldırdım diye adsense ye beni almıyorsa başvurmam daha iyi bence yanlış düşünce

teşekkürümü footerda değil temayı yapan temada emeği geçen kişilerin sitelerinde temayı kullandığımı ve teşekkürümü bildirdim

özgün içerikten bahsediyoruz özgün içerik denilince nofollow ve dofollow linkler geliyor sizin aklınıza sanırsam google de böyle düşünüyorsa vay halimize

ücretsiz dağıtılan hangi temada foooter alanı değiştirilmiyor merak ediyorum
bloglardan bahsediyorsunuz sanırsam

vermidon kullanmaktan vazgeçtim parol kullanmaya karar verdim

yorumunuz için teşekkürler hocam kırdıysam özür dilerim amacım kırmak değil bilgi paylaşmak
adsense kızdırdı beni

Ek Olarak: 28.03.2013 de başvuru yapmıştım bu gün (04.04.2013) tekrar başvuru yaptım aldığım cevap aynı
Sorunlar:
- Site, Google politikalarıyla uyumlu değil

güldür beni google

https://www.youtube.com/c/delidoktoru
Adabımızdandır; veda etmez, müsaade isteriz.
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al