Hocam şu google reklamlarını clickbanks mıdır nedir hatırlamıyorum ordan da yayınlatıyor olabilir. Merak etmeyin banlanır eğer googledan almışsa.
Herkesin kendi sitesi kendisine göre on numaradır bir de başkası gözünden baktırmakta fayda var. Olay sadece içerik le de bitmiyor tasarıma da bakılıyor.
Herkesin kendi sitesi kendisine göre on numaradır bir de başkası gözünden baktırmakta fayda var. Olay sadece içerik le de bitmiyor tasarıma da bakılıyor.
bilgi paylaşıldıkca çoğalır mantığındayım
bir başkasının gözünden sizler bakınca neler eksik anlıyorum
örnegin
Biraz moraliniz bozulabilir.Siteniz faydalı ama özgün olmadığı için kabul edilmemiş.
2 ayda 4 defa başvurdum sorun logo da dedim logo yanındaki 468*60 reklam ve tema biraz kayar gibi oluyordu logomu değiştirdim öyle başvuru yaptım yine kabul edilmedi.
sanırsam çözüm özgün içerik ne güzel 16.06.2013 e kadar günlük yazılarımı hazırlamıştım.
güncel olmak tek başına yetersiz kalıyor sanırsam
saat 11 deki başvuruma 1 saat içerisinde başvurdular bence bu bir baştan savmadır
anladığım kadarı ile google bana domainin yeni bu kadar içerikle ne işin var demek istiyor
abicim ben eski sitelerimi kapattım yazılarımın çoğunluğu o sitelere ait yazılar keşke o siteleri kapatmasaymışım da onlar ile başvuru yapsaymışım
dedimki sitelerimi bir araya toplayayım çok siteyele ugraşmaktasa tek domain ile ilgili olayım dedim nerden bilebilirdim ki googlenin mantığını acemiliği başta yaptım günlük eski sitelere ait en az 3 er içerik girdin site yazısız kalmasın dedim nerden bilebilirdim ki googlenin bana kızacağını
Ek Olarak:
İnşa allah alırsınız.
Adsense için hit önemli. Onaylandığını farzedelim Çok az kişi girse sitenize reklamlara tıklansa sayfa ziyareti az olursa eğer s.t.o yüksek çıkacaktır. %3 üzeri tehlike buda ban yemeye sebep olabilir. Emekler boşa gider yani . Ben Özgün demiyorum güncel içerikle hiti sağlayabilirsin.
Çalışmaya devam arkadaşım. Hitin yüksek olursa google zaten sen istemeden de verir.
Adsense için hit önemli. Onaylandığını farzedelim Çok az kişi girse sitenize reklamlara tıklansa sayfa ziyareti az olursa eğer s.t.o yüksek çıkacaktır. %3 üzeri tehlike buda ban yemeye sebep olabilir. Emekler boşa gider yani . Ben Özgün demiyorum güncel içerikle hiti sağlayabilirsin.
Çalışmaya devam arkadaşım. Hitin yüksek olursa google zaten sen istemeden de verir.
hayırlısı hocam bakalım zaman herşeyi gösterecek şu yandex reklam vermeye başlasa da başvursak
google anlaşılan bizim siteye adsense reklamı vermeyecek
ben parasında pulunda değilim reddedilmek zoruma gidiyor benim hırslıyımdır kafama koydun mu yapamam lazım kafaya koydum adsenseye kendimi kabul ettirecem başka şans yok öyle yada böyle kabul edecek
dediğiniz gibi Onaylandığını farzedelim baktım hoşlanmadım diğer reklamlar gibi onu da kaldırırım üyeliğimi sonlandırın derim çekilirim kenara
Ek Olarak:
anlaşılan google bana kızdı
yahoo indexi ve yandex indexi yükselirken google indexi düşüşte bende anlamadım neden düşüşte
sitenin banlandığını yada banlanmadığını nerden anlayabilirim