lostyazilim
tr.link

Adsense Banlar mı?

9 Mesajlar 977 Okunma
acebozum
tr.link

bjlkl bjlkl WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)
merhaba arkadaşlar, ben kendim bilgisayar üzerinden sitemi kodluyor ve düzenlemeler yapıyorum ve genellikle aynı wifi ağından telefonumla da siteme girip nasıl göründüğünü inceliyorum. tabi bir gün üniversitede amfilerden birinde telefon sinyali çekmediğinden üniversitenin eduroam wi-fi alanına katıldım. eğer şimdi birbaşka kişi aynı wi-fi ağına girip benim sitemdeki reklamlara tıklarsa ban yeme olasılığım var mıdır? çünkü hitlerin yarısıokuldaki yurtlarda kalanlardan gelliyor ve internet alt yapısı tüm kampüs içerisinde aynı
ilyasakkus

kişi bu mesajı beğendi.

elektronikssl
webimgo

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
adsense öyle basit şeylerden banlamaz.

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

adsense öyle basit şeylerden banlamaz.

Okukun wifi ağı statik ip kullabiyor yani degismiyo sorun olur mu diye sorayim dedim. Yani sadece bebim kendi bilgisayarimdan mi tiklama olmamasi lazım?

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
kaç kişi tıklayabilir sence onu söyle

wmaraci
wmaraci

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
Adsense basit seylerden banlamaz diye birsey yoktur. Sizin istemeyerekte olsa yapacaginiz her olumsuz davranis, ileride banlanmaniza sebep olabilir. Hicbir sekilde riskli hareketlerde bulunmayin. Bir banka fusunun odemeleri bir iki ay gecene daha dusuk krediler veriyorsa, fazla gecikene vermeyecektir. Ki ulkemizde fazla rekabet olmayan bir ortam soz konusu. Bugun olmaz baska bir ufak hatanuzfa ikisini bir arada degerlendirerek banlar. Riske degmez

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

nettebilgi adlı üyeden alıntı

kaç kişi tıklayabilir sence onu söyle

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Adsense basit seylerden banlamaz diye birsey yoktur. Sizin istemeyerekte olsa yapacaginiz her olumsuz davranis, ileride banlanmaniza sebep olabilir. Hicbir sekilde riskli hareketlerde bulunmayin. Bir banka fusunun odemeleri bir iki ay gecene daha dusuk krediler veriyorsa, fazla gecikene vermeyecektir. Ki ulkemizde fazla rekabet olmayan bir ortam soz konusu. Bugun olmaz baska bir ufak hatanuzda ikisini bir arada degerlendirerek banlar. Riske degmez

ne kadar reklam gelir bilemem. daha adsense açmadım fakat düşündürüyor bu konu beni açsam daha sonra ban yermiyim diye. çünkü site neredeyse sadece benim üniversitemdekilere hitap etmekte

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

bjlkl adlı üyeden alıntı

ne kadar reklam gelir bilemem. daha adsense açmadım fakat düşündürüyor bu konu beni açsam daha sonra ban yermiyim diye. çünkü site neredeyse sadece benim üniversitemdekilere hitap etmekte

Hicbir web sitesini bir reklam ağıni düşünerek yapmayın. Baştan kaybedersiniz

WaLek WaLek WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Mutfak Şefi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 671
  • Beğeniler 601 / 214
  • Ticaret 3, (%100)
Ben yıne adsense ban yedım nasıl ugrascam bılmıyorum : ) ve neden yedım sadece 2 Sefer basvuru yapmıstım : )

• Üyelik 22.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad B** C**
  • Mesajlar 1843
  • Beğeniler 269 / 263
  • Ticaret 1, (%100)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

Hicbir web sitesini bir reklam ağıni düşünerek yapmayın. Baştan kaybedersiniz

içeriğim genişledi hocam. reklam almak istiyor olmam ver bunu en iyi şirketten almak istemem en doğal hakkım. ayrıca adsense banlı sitelerin satışını yapmak da çok zor öbür şirketlerden para garanti olmadığından siteyi daha sonra satın alan da çıkmaz.Şu an zaten sadece insanlara yardım ediyorum ama adsensede bir yerden sonra gerekli diye düşünüyorum. çünkü aldığım hosting hizmeti de ucuz bir şey değil. önemli olan nokta ben adsense aldıktan sonra reklam tıkları %50 den fazla yurtlarda kalıp bu wifi ağını kullanan arkadaşlardan gelecek olması ve benimiçin birrisk oluşturup oluşturmayacağı zaten daha adsense başvurusunda bulunmadım bu yüzden. okulda otomasyon problemlerinden ve benim fakultem içerisinde telefon çekmediğinden mecburen okulun ağına girmek zorunda kaldım

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al