-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba arkadaşlar, ben kendim bilgisayar üzerinden sitemi kodluyor ve düzenlemeler yapıyorum ve genellikle aynı wifi ağından telefonumla da siteme girip nasıl göründüğünü inceliyorum. tabi bir gün üniversitede amfilerden birinde telefon sinyali çekmediğinden üniversitenin eduroam wi-fi alanına katıldım. eğer şimdi birbaşka kişi aynı wi-fi ağına girip benim sitemdeki reklamlara tıklarsa ban yeme olasılığım var mıdır? çünkü hitlerin yarısıokuldaki yurtlarda kalanlardan gelliyor ve internet alt yapısı tüm kampüs içerisinde aynı
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
adsense öyle basit şeylerden banlamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
kaç kişi tıklayabilir sence onu söyle
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Adsense basit seylerden banlamaz diye birsey yoktur. Sizin istemeyerekte olsa yapacaginiz her olumsuz davranis, ileride banlanmaniza sebep olabilir. Hicbir sekilde riskli hareketlerde bulunmayin. Bir banka fusunun odemeleri bir iki ay gecene daha dusuk krediler veriyorsa, fazla gecikene vermeyecektir. Ki ulkemizde fazla rekabet olmayan bir ortam soz konusu. Bugun olmaz baska bir ufak hatanuzfa ikisini bir arada degerlendirerek banlar. Riske degmez
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mutfak Şefi
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben yıne adsense ban yedım nasıl ugrascam bılmıyorum : ) ve neden yedım sadece 2 Sefer basvuru yapmıstım : )