-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba ;
Öncelikle hesaplar kesinleşmiş sanırım tüm kazançlarınızı bol bol yeyin inşallah hayırlı olsun :)
Adsenseye başvurmaya karar verim ; lakin blogger panelde 6 ay olmasını bekleyin falan yazıyor ; sizce şimdi oluyum mu ( 2 aylık ) yoksa bekleyeyim mi ?
Birde üye olurken dikkat etmem gereken bir durum var mı ?
Yardımcı olursanız sevinirim ; iyi çalışmalar .
Hukuki Sorunlarınız İçin Pm Atabilirsiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Süreyle beraber içerikte önemlidir.İçeriğin kalitesi önemlidir.Bunları göz önüne alarak başvurmanızı öneririm.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam henüz 2 ay oldu kuralı ancak blogger panelde 6 ay diyor içeriklere güveniyorum açıkçası teşekkür ederim biraz daha bekleyeyim en iyisi :)
BT1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webtasarım
-
-
Ad Soyad
1** 1**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Hocam adsense çok illet bir şey ilk öncelikle belirteyim.Başvuru yaparsın onaylanır fakat bir de reklam onayı aşaması var yani sitenize ekliyorsunuz 2 gün sonra mail geliyor eğer kabul edilmediyse neden edilmediğini açıklıyor.Birde sitenizde sağlam içerik ve özgün makaleler bulundurmanız lazım eğer bunları karşılıyorsanız bir yoklayın derim. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Avukat
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
BerkayTosun adlı üyeden alıntı
Hocam adsense çok illet bir şey ilk öncelikle belirteyim.Başvuru yaparsın onaylanır fakat bir de reklam onayı aşaması var yani sitenize ekliyorsunuz 2 gün sonra mail geliyor eğer kabul edilmediyse neden edilmediğini açıklıyor.Birde sitenizde sağlam içerik ve özgün makaleler bulundurmanız lazım eğer bunları karşılıyorsanız bir yoklayın derim. :)
çok teşekkür ederim hocam; blogger panelde 6 ay yazısını görünce acaba beklesem mi diye düşündüm ama içerikleri bi kontrol edip en iyisi gönderiyim olmadı bir de 6 ay sonra gönderirim :))
KDOGAN
Burada 13 Yıl
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
131, (%99)
Eğer uzantı blogspot ise ve Blogger panelden başvuru yaparsanız Adsense hesabınızı sadece blogspot uzantılı sitelerde kullanabiliyorsunuz. Farkında mısınız değil misiniz bilmediğim için yazdım :)
Blogger panelden değilde normal şekilde başvuru yapabilirsiniz diye biliyorum. Tabi değişmediyse sistem.
İsterseniz şansınızı bir deneyin.