unverbugra adlı üyeden alıntı
Merhaba. Önerileriniz için teşekkür ederim. İlk yazdığınız Menüye iletişim bölümü hakkında şunları söyleyim. Temamda Top Header bölümüne yazdığım linkler mobil girişlerde sidebar kısmında görünüyor. Bu sebepte Header kullanmıyorum. Sadece masaüstü girişlerinde üye ol ve giriş yap butonları yap onun içinde mobilde ayrı panel var zaten.
Yazıları kategorize edin derken ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Yazılara uygun olan kategorileri seçerek makaleyi yayınlıyorum. Tam anlamadım kısacası.
Resimler küçük küçük değil aslında hepsinin boyutu büyük ama sıkıştırma yaptığı için küçültüyor bende çok büyük olmaması adına küçük tutuyorum ama düşüncelerinizi dikkate alacağım. İleride yaratacağı sorunlar açısından söyledikleriniz çok mantıklı.
Site içi linkleme işine gelince, bir kaç yazı sonrasında onu yapmayı düşünüyorum sonuçta sitemde 6-7 makale var şu anda. Biraz daha yazarken yavaş yavaş hepsini düzenleyeceğim.
Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim tekrar.
En azından footera alabilirmisiniz hocam, çok göze batıyor menü alanında bu sayfaların olması.
Kategorize edin derken biraz yanlış ifade ettim. Ben başta kategorileri görmedim, sonra sidebarı incelerken fark ettim. O yüzden mesajın sonunu silip devam ettim. (o maddenin başını geçin)
Resimler konusuna gelirsek, resimlerin boyutunu değiştirmeyen bir eklenti kullanın. Ve ya
http://optimizilla.com/tr/ gibi siteleri kullanın. Eğer cs6 kullanıyorsanız "save for web" diyerek kaydedin. Böylece hem manuel optimize etmiş olursunuz ki ciddi miktarlarda resimin boyutu ile oynayabilirsiniz, hemde resimin en boy uzunlukları korunmuş olur.
Bu arada sitenize ticari değeri olan yazılarda eklemeyi unutmayın. Kamp yapılabilecek turistik yerler, Yolculuk sırasında konaklayabileceğiniz oteller gibi tbm değeri yüksek bir kaç yazı da ekleyin.
Tekrardan iyi çalışmalar dilerim.