hsntngr adlı üyeden alıntı

Menüye iletişim, hakkımızda bölümlerini koymayın. Acemice duruyor. Bunları top headera veya footera koyun.

Yazılarınızı biraz daha iyi kategorize edin ve menünüze yerleştirin. Sidebarın en altında yerleştirmişsiniz. Bence bu pek sağlıklı değil.

Küçük küçük ve fazla sayıda resim kullanmayın. Bir iki tane büyük resim kullanın. Resimleriniz reklam boyutunda kullanıcıları bu resim mi yada reklam mı şeklinde aldatabiliyor. Aynı durum reklamlar içinde söz konusu olacak.

Yazılarınızın altına bunlarda ilginizi çekebilir şeklinde yazılar koyun. Sitenizde iç trafik sağlayın. Sitenizde oturum süresini artırıp, hemen çıkma oranını azaltacak çalışmalar yapın.

İç linklemeye önem verin. Mesela bir yazınızda "Kamp eşyalarınızı buraya bırakın derken" Buradaki "kamp eşyalarını" kelimesine sitenizdeki başka yazıya link verin.

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar, iyi çalışmalar.

Merhaba. Önerileriniz için teşekkür ederim. İlk yazdığınız Menüye iletişim bölümü hakkında şunları söyleyim. Temamda Top Header bölümüne yazdığım linkler mobil girişlerde sidebar kısmında görünüyor. Bu sebepte Header kullanmıyorum. Sadece masaüstü girişlerinde üye ol ve giriş yap butonları yap onun içinde mobilde ayrı panel var zaten.

Yazıları kategorize edin derken ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. Yazılara uygun olan kategorileri seçerek makaleyi yayınlıyorum. Tam anlamadım kısacası.

Resimler küçük küçük değil aslında hepsinin boyutu büyük ama sıkıştırma yaptığı için küçültüyor bende çok büyük olmaması adına küçük tutuyorum ama düşüncelerinizi dikkate alacağım. İleride yaratacağı sorunlar açısından söyledikleriniz çok mantıklı.

Site içi linkleme işine gelince, bir kaç yazı sonrasında onu yapmayı düşünüyorum sonuçta sitemde 6-7 makale var şu anda. Biraz daha yazarken yavaş yavaş hepsini düzenleyeceğim.

Düşünceleriniz için çok teşekkür ederim tekrar.