-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam tek bir site olduğunda, uygunsuz bir durumda hesabı kolayca banlıyorlar. Ama birden fazla site olduğunda örneğin bir sitenizde yerleşim politikası ihlali varsa o siteyi banlıyorlar. Bunun tabi ki istisnaları var ama benim gözlemlediğim kadarıyla bu şekilde oluyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitenizin adresini alabilir miyim? Google'ın neden böyle bir şey yaptığını inceleyelim en azından.
ceminkalemi.com | Ben yazarım da, siz okur musunuz bilemem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Google kullanan ve kullanamayan diye iki kesim vardır bakınca dışarıdan.
Bir kesim kullanıp memnun olduğunu dile getirir, her sorun yaşayanı kendisiyle suçlar; bişi yapmışsındır yoksa niye banlasınlar seni diye ön yargılı bakar; diğer kesim de genelde hiç beklemediği anda Google hesabı devre dışı kalmış arkadaşlar olur; google'da onca zaman sorun yapmadım, reklama tıklamadım, hile yapmadım, şimdi niye banlandım, kullanılmış hissediyorum kendimi der.
Zaten gerçekten suçlu olan veya hile yapan, yapay trafik çeken veya reklamlara geçersiz tıklayan arkadaş kalkıp kolay kolay ben banlandım yazmaz forum içerisinde.
Belki konu dışı olacak ama lütfen bu tarz konularda suçlar tavırlardan ziyade biraz daha ılımlı bir şekilde yardımcı olmak amacıyla görüşelim mağdur tarafla; unutmayın, şu an siz de kullanıyorsunuz belki adsense ancak; yarın hesabımın herhangi bir sebepten kapanmayacağının garantisi yok.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com