CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Google kullanan ve kullanamayan diye iki kesim vardır bakınca dışarıdan.

Bir kesim kullanıp memnun olduğunu dile getirir, her sorun yaşayanı kendisiyle suçlar; bişi yapmışsındır yoksa niye banlasınlar seni diye ön yargılı bakar; diğer kesim de genelde hiç beklemediği anda Google hesabı devre dışı kalmış arkadaşlar olur; google'da onca zaman sorun yapmadım, reklama tıklamadım, hile yapmadım, şimdi niye banlandım, kullanılmış hissediyorum kendimi der.

Zaten gerçekten suçlu olan veya hile yapan, yapay trafik çeken veya reklamlara geçersiz tıklayan arkadaş kalkıp kolay kolay ben banlandım yazmaz forum içerisinde.

Belki konu dışı olacak ama lütfen bu tarz konularda suçlar tavırlardan ziyade biraz daha ılımlı bir şekilde yardımcı olmak amacıyla görüşelim mağdur tarafla; unutmayın, şu an siz de kullanıyorsunuz belki adsense ancak; yarın hesabımın herhangi bir sebepten kapanmayacağının garantisi yok.

Kazancımın resmici almıstım dün akşam 3 aydan beri ameliyat nedenim ile evden dışarı cıkamadım ve adeta adsense Politikalarını yaladım yuttum hepsni eksizsiz yaptıgıma inanıyorum ve reklam yerleşimim olsun vs olsun hepsi yerli yerinde idi yani herşey stabil giderken kazancım son iki hafta tavan yaptı iki haftada ortalama 500$ civarında bir kazanc oldu dün gece yatmadan önce baktıgıma google bir anlet yollamıs onu doldurdum sabah kalktım bekledim bir mail vardı baktım ki googledan gelmiş actım yemin ederim okurken kahroldum üzüldüm acıkcası ben oradan kazanc saglamak için neler neler yaptım ama bir sabah kalktıgıma sacma sapan bir sebeble sebebde yazansu adwords reklam verenleri bir şekilde korumalıyız yazıyoru bence cok sacma bir sebeb
blogumdan destek verigim google adsense Analytics youtube ile alakalı konuları kaldırıyorum bundan sonra alayına wrz kascam hemnde alıntı yaparak ctrl+c ctrl+v şeklinde kascam o bloglar daha cok tutuluyo ve seviliyo