-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.okurkafe.com
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
merhaba,
Başka bilgisayardan adsense hesabı açtım . Kendi bilgisayarımdan reklamlara tıklasam ve adsense hesabıma giriş yapsam beni banlarlar mı?
future
Computer Engineer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Kesin ban yersin. Aynı interneti kullanacaksın sonuçta değil mi?
Bu arada Google'ı küçümseme. iP'den nerede oldugunun kordinatina kadar bulur :)
Biz bir ara (çok zekiyiz ya) msn grubu kurmuştuk herkes birbirinin reklamına tıklıyordu. Hepimiz 2 gün sonra ban :).
Google adsense reklamına tıklayanın google aramadan gelmediyse hangi siteden geldigine nasıl geldigine kadar bakıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
www.okurkafe.com
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
auyarılar için teşşekütrler
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Mümkünati bir yere kadar var, TO oranı 2 yi geçmeyecek şekilde (kesinlikle saf proxy kullanma) reklamlara Google Kelimeleriniz üzerinden tıklayabilirsiniz.
Mac adresinizi resetleyip, çerezlerinizi silip, oturumunuzu kapatıp, ip adresinizi değiştirirseniz (güzel yazabileceğiniz basit bir program C kökleri veya Visual Basic ile) hiç bir problem olmaz.
Lokuf.com da hile kullanmadan zaten tık geliyor ama bir arkadaşımın sitesine bunu denedik, fazla abartmaya gerek yok güzel bir kelimeden makale yaz güzel gelir getiren (AdGoogle'den kelime yoğunluğuna bakabilirsiniz) sonra yapılan program ile her şeyi resetle normal o kelimeden gir reklamlara tıkla, sabah - öğlen - akşam yaparsan 3 kere her seferinde 2 reklama tıklasan hiçbir şey ama güzel gelir getiren bir kelime ise (tık başına 2$ gibi) 6 gerçek ve kaliteli tıksan 12$ eder. Görüntülenme istediği kadar artsın, günlük bunu sabit yapmazsan banlanırsın ama Google her zaman bağımlılığa bakar, şunu deme sakın;
Ya hiç tık almadım Google'de bir şey demez hile yapmıyorum.
Bu yanlış, Google Reklamverenlerinin reklamlarını yayınlayabileceği siteleri ister o yüzden bu dediğim sistemi yap, fazla abartma nasıl geliyor bir bak.
Tabi işin haram lokma yönü var, kimseden sorumlu değilim teknik bakımdan böyle bir programın algoritmasını yazıp denemiştim. Kazanan paraların haram - helal olarak harcanmasından sorumlu değilim arkadaşlar bilesiniz, ben kullanmıyorum gerek duymuyorum tıklar geliyor zaten sadece mantığını anlatmak istedim..
Hayırlı günler..
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
Chidu
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
günlük 1-2 kere tıklama yaparsan sorun olmaz(ben yapıyorum arada :) ) ama sabahtan aksama kadar durmadan kendın tıklayacaksan tum reklam tıklamaların aynı yerden gelırse tabıkı banlanırsın.