Mümkünati bir yere kadar var, TO oranı 2 yi geçmeyecek şekilde (kesinlikle saf proxy kullanma) reklamlara Google Kelimeleriniz üzerinden tıklayabilirsiniz.

Mac adresinizi resetleyip, çerezlerinizi silip, oturumunuzu kapatıp, ip adresinizi değiştirirseniz (güzel yazabileceğiniz basit bir program C kökleri veya Visual Basic ile) hiç bir problem olmaz.

Lokuf.com da hile kullanmadan zaten tık geliyor ama bir arkadaşımın sitesine bunu denedik, fazla abartmaya gerek yok güzel bir kelimeden makale yaz güzel gelir getiren (AdGoogle'den kelime yoğunluğuna bakabilirsiniz) sonra yapılan program ile her şeyi resetle normal o kelimeden gir reklamlara tıkla, sabah - öğlen - akşam yaparsan 3 kere her seferinde 2 reklama tıklasan hiçbir şey ama güzel gelir getiren bir kelime ise (tık başına 2$ gibi) 6 gerçek ve kaliteli tıksan 12$ eder. Görüntülenme istediği kadar artsın, günlük bunu sabit yapmazsan banlanırsın ama Google her zaman bağımlılığa bakar, şunu deme sakın;

Ya hiç tık almadım Google'de bir şey demez hile yapmıyorum.

Bu yanlış, Google Reklamverenlerinin reklamlarını yayınlayabileceği siteleri ister o yüzden bu dediğim sistemi yap, fazla abartma nasıl geliyor bir bak.

Tabi işin haram lokma yönü var, kimseden sorumlu değilim teknik bakımdan böyle bir programın algoritmasını yazıp denemiştim. Kazanan paraların haram - helal olarak harcanmasından sorumlu değilim arkadaşlar bilesiniz, ben kullanmıyorum gerek duymuyorum tıklar geliyor zaten sadece mantığını anlatmak istedim..

Hayırlı günler..