-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
bu konu iki gün önce verilmedimi
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Adsense de uzun vadede çok kazanmanın yolu kurallara tam anlamı ile uymaktır. Ben bu tür şeylere ne inanırım nede güvenirim. Herkes işini doğru yapıp sitesini sürekli güncellesin derim. Zar zor adsense alıyoruz sonra aklımız şeytanlık peşinde gidiyor. Sonrasında ise ban yiyerek oturup ağlıyoruz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bu tur kazanclar ay sonunda gecersiz tiklama olarak ucretler odenmez sadece hergun bos yere vaktinizi kaybetmis olursunuz.Adsense herseyi tam olarak kontrol ediyor .Hesabi olan bir kisiyi ikinci bir hesap almaya calissa bile yine sonunda biliyor ve sizi onceki hesabiniza yonlendiriyor.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
webtegez
İstersen Milyoner Olursun
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektronik Teknikeri - PHP'ci
-
-
Ad Soyad
B** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sonmezz hocam. Diğer arkadaşların da dediği gibi siz zaten bu konuyu daha önce açmıştınız. Neden bir tane daha açma gereksinimi duydunuz? Amacınız gerçekten ne olduğunu anlayamadım? Neden böyle bir şeyi zorla insanlara duyurmak istiyorsunuz. Milleti trollemeye çalışıp amacın herkesin adsense hesabını kapatma gibi isteğin mi var anlamadım gitti?
Batuhan P. | SoftVore.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar ben bir seneye yakindir her ay para aliyorum. Habire yok banlanacan yok bilmem ne. Derdiniz ne. Millet keriz mi reklam verecek google da benim gibi hile yapanlara peskes cekecek. Ozelden mesaj atin cebimi vereyim girin teamviewerla baglanin adsense hesabima bakin. Aylardir kazandigim aldigim odemeleri inceleyin. Derdim insanlari uyarmak baska bir derdim yok. Sizler google'in avukati misiniz. Hem bu durum sadece google'i ilgilendirmiyor google gibi calisan diger reklam platformlari var onlarda da ayni sorun var. Yok banlanacak yok bilmem. Kendimi ihbar ettigim halde banlanmadi hesabim neyin pesindesiniz. Ama galiba bu sacma yorumlari yazan arkadaslarin sektordeki cikarlari zedelenecek dertleri o. Kim bilir bu yontemle yillardir milleti somuruyorsunuz yayilmasini da istemiyorsunuz. belkide derdiniz bu. Istanbul pendikte oturyorum inanmayanlar gelsin sifrelerimi vericem girsin baksin hepsine.. daha ne istiyorsunuz. Admin arkadaslarda lutfen konuyu kaldirmayin. Bu saklanabilecek bir bilgi degil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
tepki gösterenler banlanırsınız diyenler para mı kasıyor acaba :D...
ayrıca diyelim ki banlayacak arkadaş yeminler ediyor deneyin bakalım ben de sıfırdan site açtım biraz hit yapsın bende deneyeceğim