-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaslar ben bir seneye yakindir her ay para aliyorum. Habire yok banlanacan yok bilmem ne. Derdiniz ne. Millet keriz mi reklam verecek google da benim gibi hile yapanlara peskes cekecek. Ozelden mesaj atin cebimi vereyim girin teamviewerla baglanin adsense hesabima bakin. Aylardir kazandigim aldigim odemeleri inceleyin. Derdim insanlari uyarmak baska bir derdim yok. Sizler google'in avukati misiniz. Hem bu durum sadece google'i ilgilendirmiyor google gibi calisan diger reklam platformlari var onlarda da ayni sorun var. Yok banlanacak yok bilmem. Kendimi ihbar ettigim halde banlanmadi hesabim neyin pesindesiniz. Ama galiba bu sacma yorumlari yazan arkadaslarin sektordeki cikarlari zedelenecek dertleri o. Kim bilir bu yontemle yillardir milleti somuruyorsunuz yayilmasini da istemiyorsunuz. belkide derdiniz bu. Istanbul pendikte oturyorum inanmayanlar gelsin sifrelerimi vericem girsin baksin hepsine.. daha ne istiyorsunuz. Admin arkadaslarda lutfen konuyu kaldirmayin. Bu saklanabilecek bir bilgi degil.