lostyazilim
tr.link

Adsense Eksik Ödeme Sıkıntısı

8 Mesajlar 1.905 Okunma
lstbozum
tr.link

Bugrahang Bugrahang WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Information Technology / OEM
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 18 / 39
  • Ticaret 7, (%100)
Şimdi arkadaşlar bu mevcut adsense hesabından daha önce hiç ödeme alınmadı, adsense üzerinde 2 adet site ekli ve bu iki sitenin kazantığı toplam tutar 466 TL.

Problem şu ki bana kesin olarak yatırılan tutar 312 TL. Yani arada 150 TL kadar bir eksik var. Kesintiler tarafına baktığımda zaten bu tutara 150 tl kesinti gelmesi mümkün değil ama yine de kontrol ettiğimde 2 TL yi bulmayan bir kesinti mevcut.
İki farklı site olduğu için yalnızca 313 tl kazanan sitenin ücreti yattı diğeri 200 tl yi geçemediği için mi yatmadı diye düşündüm ancak bunun olma ihtimali de pek yok zaten kalan bakiye kısmına baktığımda geçerli bakiye sıfırlanmış durumda.
Yani ortada bir sorun olduğu ortada size göre sorun nedir?

wmaraci
reklam

goooogle goooogle Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Endüstri mühendisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 18 / 12
  • Ticaret 0, (%0)
Adsense kesinti yapıyor hocam. Ondan kaynaklanıyor... 1 site yatmış 1 site yatmamış değil yani. Kesinti miktarı ona denk gelmiş. Tesadüf yani..

SerkanERGUN SerkanERGUN WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 2894
  • Beğeniler 1339 / 1338
  • Ticaret 249, (%100)
Adsense yardım forumundan şikayetinizi dile getirin, uzman kişiler bu konu hakkında size destek vereceklerdir. Belli ki bir sorun var bu sorun genel yaşanan bir problem değil. Yada şöyle bir ihtimal de düşünülebilir, banka hesabınız da bir kesinti olmasın ? Yatan ücret ne görünüyor ?

Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.

ASkurnaz ASkurnaz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
rapordan anladığıma göre tüm kazançlar sadece 2 günde gelmiş. para verip tıklatma aldıysan geçersiz sayabilir. bi arkadaştan öyle bişey aldım kral33 dü galiba kullanıcı adı tam karaktersizdi. güven verdi 300 tl gönderdim 1096 tl para kastı adsenseye 1096 tl de ayın 1inde geçersize düştü sonrada adam sırra kadem oldu. sende bu şekilde kastıysan eğer aynı şey olur. 150 tl kesildiyse iyi :D tamamı da kesilebilirdi..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 18 / 39
  • Ticaret 7, (%100)
ASkurnaz Tüm paralar 2 günde gelmedi bir sitenin 3 aylık diğer siteninde 1.5 aylık geliri var orada. O rapor günlük değil tüm zamanlar raporu. Üstteki birinci sitenin alttaki ikinci sitenin kazandığı tutar. Zaten Google kesintileri gösteriyor yapılan kesinti 2 TL bile değil geçersiz trafikten.

Ek Olarak: SerkanALAZ Maalesef banka tarafında bir sıkıntı yok Google tarafından doğrudan yatırılan bu zaten panellerinde kendileri gösteriyorlar yatırılan kazanç diye. Yani anlam veremedim 2 site ve bu iki siteden birinin yaklaşık 2.5 aylık diğerinin 1.5 aylık geliri var orada. Ancak resmen bir 150 TL hiç edilmiş kesintiler kısmında da geçersiz trafikten yalnızca 1.5 TL görünüyor. Bir açıklama da bulamıyorum.

flatcast flatcast http://www.flatcast.fr Kullanıcı
  • Üyelik 05.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Havayolu iscisi
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 1351
  • Beğeniler 86 / 354
  • Ticaret 9, (%100)
Adsense hesaplamasinda ayri ayri para hesaplama yoktur kesinlesen ucret ve gecersiz tiklama ucreti yazar 150 tl yazan yer gecersiz tiklama ucretidir. Eskiden benim hesabimdada oldu 3500tl toplam kazanc vardi gecersiz tiklama ise 1100tl idi. Dikkat edin bu sekil kesinti iki ay daha devam ederse hesabiniz gecersiz tiklamadan askiya alinir ve kapanma ihtimali yuksek. Sonradan benim 8 yillik hesapda gecersiz tiklamadan kapandi.

Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------

RoxiRox RoxiRox ▼ Wordpress | AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Developer, PHP, CSS, HTML
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 45 / 155
  • Ticaret 5, (%100)
Oraya bakmayın, ödemeler kısmında kesinleşen ücret ne kadar?

• Üyelik 21.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad B** G**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 18 / 39
  • Ticaret 7, (%100)
flatcast Yahu ben anlamıyorum, problemi çözdük sorun kalmadı da ne diye herkes gereksiz yere geçersiz tıklamadır diyor? Ben anlatamıyorum galiba geçersiz tıklama ücreti raporlarda her ay gösterilir. Geçersiz tıklamadan 1 TL kesinti yapılmış. Bu forumdaki insanlar o kadar çok fazladan para kazanmaya çalışmış ki kim ne konu açsa artık akılları fikirleri geçersiz tıklamadır olmuş.
Sorunun sebebini anladım onu da söyleyeyim sorun tamamen benim hesaplama hatamdan kaynaklı aklıma gelmeyen bir şey varmış.
İlk ödeme olduğu için konuyu açtığımda Kasım ayındaydık ve ben tüm zamanlara baktığım için kasım ayının kazancı da orada vardı ama 1 ay sonra kesinleşmiş kazanç olacağı için para 150 TL eksik yattı yani kesinti olduğu için değil. O yatmayan 150 TL Kasım ayı geliri olarak 22 Aralıkta yatacak.
Her şeyi adam gibi açıkladığım halde gelen mesajlar olsun yazılan yorumlar olsun geçersiz tıklamadır diyor. Günde ortalama olarak 6K tekil kimi zamanlar 15K tekili gören sitenin o kadarcık geliri olsun artık çok değil yani. 3500 e 1500 tl geçersiz bende daha önce gördüm ama 300 TL`ye bugüne kadar 150 TL yapıldığını görmedim zaten.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al