goooogle
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Endüstri mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense kesinti yapıyor hocam. Ondan kaynaklanıyor... 1 site yatmış 1 site yatmamış değil yani. Kesinti miktarı ona denk gelmiş. Tesadüf yani..
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Adsense yardım forumundan şikayetinizi dile getirin, uzman kişiler bu konu hakkında size destek vereceklerdir. Belli ki bir sorun var bu sorun genel yaşanan bir problem değil. Yada şöyle bir ihtimal de düşünülebilir, banka hesabınız da bir kesinti olmasın ? Yatan ücret ne görünüyor ?
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
rapordan anladığıma göre tüm kazançlar sadece 2 günde gelmiş. para verip tıklatma aldıysan geçersiz sayabilir. bi arkadaştan öyle bişey aldım kral33 dü galiba kullanıcı adı tam karaktersizdi. güven verdi 300 tl gönderdim 1096 tl para kastı adsenseye 1096 tl de ayın 1inde geçersize düştü sonrada adam sırra kadem oldu. sende bu şekilde kastıysan eğer aynı şey olur. 150 tl kesildiyse iyi :D tamamı da kesilebilirdi..
flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Adsense hesaplamasinda ayri ayri para hesaplama yoktur kesinlesen ucret ve gecersiz tiklama ucreti yazar 150 tl yazan yer gecersiz tiklama ucretidir. Eskiden benim hesabimdada oldu 3500tl toplam kazanc vardi gecersiz tiklama ise 1100tl idi. Dikkat edin bu sekil kesinti iki ay daha devam ederse hesabiniz gecersiz tiklamadan askiya alinir ve kapanma ihtimali yuksek. Sonradan benim 8 yillik hesapda gecersiz tiklamadan kapandi.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
RoxiRox
▼ Wordpress | AdSense
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Developer, PHP, CSS, HTML
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Oraya bakmayın, ödemeler kısmında kesinleşen ücret ne kadar?