flatcast Yahu ben anlamıyorum, problemi çözdük sorun kalmadı da ne diye herkes gereksiz yere geçersiz tıklamadır diyor? Ben anlatamıyorum galiba geçersiz tıklama ücreti raporlarda her ay gösterilir. Geçersiz tıklamadan 1 TL kesinti yapılmış. Bu forumdaki insanlar o kadar çok fazladan para kazanmaya çalışmış ki kim ne konu açsa artık akılları fikirleri geçersiz tıklamadır olmuş.
Sorunun sebebini anladım onu da söyleyeyim sorun tamamen benim hesaplama hatamdan kaynaklı aklıma gelmeyen bir şey varmış.
İlk ödeme olduğu için konuyu açtığımda Kasım ayındaydık ve ben tüm zamanlara baktığım için kasım ayının kazancı da orada vardı ama 1 ay sonra kesinleşmiş kazanç olacağı için para 150 TL eksik yattı yani kesinti olduğu için değil. O yatmayan 150 TL Kasım ayı geliri olarak 22 Aralıkta yatacak.
Her şeyi adam gibi açıkladığım halde gelen mesajlar olsun yazılan yorumlar olsun geçersiz tıklamadır diyor. Günde ortalama olarak 6K tekil kimi zamanlar 15K tekili gören sitenin o kadarcık geliri olsun artık çok değil yani. 3500 e 1500 tl geçersiz bende daha önce gördüm ama 300 TL`ye bugüne kadar 150 TL yapıldığını görmedim zaten.