Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Sizce forex reklamlarını filtrelemek mi gerek ? Eğitim sitem için filtrelemiştim uzun zaman önce. Şu an hem T.O. , hem de TBM inanılmaz düşük seviyelerde.
Evet, yaz diyeceksiniz, kategori diyeceksiniz, Türkçe site diyeceksiniz, reklam yerleşimi diyeceksiniz. Herkes ağız birliği yapıp bunları söylüyor, eyvallah da, gene de TBM'nin 0,06 olmasını mantıklı bulmuyorum.
Acaba çöp site diye diye gereksiz ve belki de kazanılabilecek reklamları da mı engelliyoruz acaba ?
Örneğin, benim sitem eğitim sitesi. Forex ile alakası yok, evet ama forex içerikli bir sitedeki forex reklamı ile benim sitemdeki forex reklamına tıklandığında aynı ücret verilmiyor mu ?
(Tıklama oranı elbette daha düşük olur, bunu anlayabiliyorum da TBM bazında bunu öğrenmek istiyorum.)
Bilgili ve tecrübeli arkadaşlarla şu konuyu adam akıllı bir konuşsak ne güzel olur.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Bende merak ediyorum, konu hort.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Daha önce reklam alabileceğim bir sitem olmadı ama, bence sitenizdeki reklam seçimini mağazaların çapraz satış stratejisine benzetirseniz TO oranında yükselme kaydedersiniz.
Çapraz satış derken; kırtasiye alışverişi için bir dükkana giren insan, bu girdiği mağazada başka bir kırtasiyenin reklamını görürse, bu reklama çok itibar etmez bence. Hem bulunduğu sitenin güvenirliğini sorgular, hem de zaten ilgili dükkanda olduğu için başka bir yere yönelmesi zor. Bunun yerine kırtasiye ürünleriyle alakalı, ama bulunduğu mağazadan farklı şeyler satan yerlerin reklamını görmesi, o reklamverene yönelme ihtimalini arttırır, diye düşünüyorum
Eğitim sitesi olarak hedef kitlesi öğreci mi öğretim görevlisi mi bilmiyorum ama örnek olarak
Öğrenci ise; görüntülenen reklamlar eğitim-öğretim gereçleri kadar Oyun, Kıyafet, Paten vs oyuncak, mobil hizmet sağlayıcıları ve sivilce reklamları gibi olabilir
Öğretim görevlisi ise; Forex reklamlarını görüntülemeli bence, ek gelir cazip gelebiliyor kimisine. Bunun yanında indirimler, mağazalar vs de görüntülenmeli
Bunlar çoğaltılabilir tabii, reklam kategorilerini bilmediğim içim verdiğim örnekler alakasız olabilir