-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Yabancı sitelere yönelmek tabii ki daha mantıklı fakat bu süreçte seviye bir tık daha zorlaşıyor. Tecrübe kazanmak gerekiyor. Aksi halde yine aynı sonuçları almak muhtemel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Elektrik Elektronik Müh.
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam site adresini pm alabilir miyim?
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site nedir hocam? Yurtdışı tiklamalarinın çok kazandırdığını biliyoruz ama dil lazım, tecrübe lazım, daha çok rekabet, daha çok emek lazım. Dil olmayınca giremiyoruz maalesef
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem Sorumlusu
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam site adını pm alabilirmiyim teşekkürler şimdiden dediğiniz gibi türkiye sahasında belirli sektörler ve belirli siteler dışında tıklama konusunda zor süreç ama avrupa olarak ta süreç iyi yönetmek gerekiyor orada dijital sektörün daha büyük olduğunu unutmamak gerek..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Metin ve İçerik Yazarı Stajyer | Alanadı Koleksiyoncusu | Blogger/Yardım Sever/Menfaatsiz Kişilik
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mimar
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Siteyi ekledim hocam ilk mesaja. Dil konusunda ben fazla kasmıyorum içerik girerken, İngilizcem var ama öyle ahım şahım makaleler yazmıyorum çünkü zaman kaybı oluyor. Basit cümleler keyword içeren cümleler kurmak yeterli. Lafı dolandırın dolandırabildiğiniz kadar. Translate ile de rahatlıkla yapabilirsiniz ufak değişiklikler yapmanız yeterli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
pm alabilir miyim site adresini. Bu arada yabancı site her zaman daha avantajlı gelir konusunda