Reklam dengesi özelliğini kullandığınız için teşekkür ederiz. Yayıncılarımızdan gelen geri bildirimlere dayanarak reklam dengesi özelliğini kullanımdan kaldırmaya karar verdik.
Bu ne anlama geliyor?
Reklam dengesi özelliğini 10/06/2020 tarihinde AdSense hesabınızdan kaldıracağız. Şu anda herhangi bir işlem yapmanız gerekmiyor.
Reklam sunma
Reklam dengesini devre dışı bıraktığımızda, reklam dengesiyle hariç tuttuğumuz reklamlara izin verileceği için sitelerinizde daha fazla reklam gösterilmeye başlanır. Bu durum, reklam dengesi doluluk oranını %100'e ayarlamakla aynıdır. Şu anda %100'den düşük bir doluluk oranı ayarınız varsa sitelerinizde daha fazla reklam gösterilmeye başlanır.
Kazançlarınız
Bu değişikliğin kazançlarınız üzerinde hiçbir etkisinin olmaması veya olumlu bir etkisinin olması beklenmektedir. Genel BGBG veya gösterimlerinizde bir değişiklik görebilirsiniz.
Reklam dengesi denemeleri
Tamamlanan veya devam etmekte olan tüm reklam dengesi denemeleriyle birlikte reklam dengesi denemesi seçeneği de 10/06/2020 tarihinde kullanımdan kaldırılacaktır. Bu tarihe kadar önceki denemelerinizin verilerini indirebilirsiniz.
Sonraki adımlar
Reklamlarınızın sitelerinizde nasıl görüneceğiyle ilgili hâlâ çok sayıda kontrol imkânınız bulunmaktadır. Aşağıdakileri denemenizi öneririz:
• Engelleme kontrolleri
• Reklam inceleme merkezi
• Otomatik Reklamlarda reklam sayısı özelliği
Ürünlerimizi geliştirmeyi sürdürürken gösterdiğiniz anlayış ve destek için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
Google AdSense Ekibi