lostyazilim
tr.link

Adsense Hakkında 3 Soru

12 Mesajlar 1.924 Okunma
lstbozum
tr.link

RaXeS RaXeS Dijital Medya Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Medya Uzmanı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 0 / 30
  • Ticaret 3, (%100)
Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar...

Adsense hakkında birkaç sorum olacaktı bilgi sahibi arkadaşlar fikirlerini beyan ederlerse sevinirim.

1) Aynı adsense hesabından farklı kategorılerde sıte yayınlarsak bırbırlerının tbm lerıne etkı eder mı? Yoksa site bazında tbm ler ayrı ayrı mı degerlendırılır?

2) Sosyal Medya dan gelen hıtler yuzunden ornegın tbm 0,50 yse sosyal medyadan gelıp tıklarsa 0,50 den asagı duser mı yoksa tbm neyse onu mu verır? Yanı facebook ta paylasım yapmak çok kotu etkıler mı sıteyı?

3) Aynı sunucudan yuksek sayıda (ornegın bu 30 olur 100 e kadar gıder) temız ve hılesız elle gırıs yapılan sıte yayınlarsak ve bunlara adsense hesabımıza baglarsak bır sorun olur mu aynı sunucu oldugundan dolayı spam a vs dusebılır mı? yada adsense banlanabılır mı? Ozgun ve hılesız olsa bıle ?

Saygılar ıyı calısmalar.
EfsaneSanta

kişi bu mesajı beğendi.

Elbet Bir Gün...

wmaraci
reklam

artvinhopa artvinhopa laiksozluk.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek gazeteci, yazar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 825
  • Beğeniler 418 / 269
  • Ticaret 6, (%100)
güzel sorular cevapları merak ediyorum

ozgurgezen ozgurgezen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilgisayar Muhendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** H**
  • Mesajlar 702
  • Beğeniler 224 / 225
  • Ticaret 16, (%100)
1- sitenin yayin yaptigi kategoriler uzerinden tbm hesaplanir, cunku farkli kategoriler icin farkli tbm ler vardir. egitim sitesi 5 kurus icin forex sitesi 5 tl verebilir.
2- sm den gelenlerin odemesi olmaz ( en azindan okudugum bloglarda oyle diyor, tecrube sahibi degilim)
3- ayni sunucuda 3 site, 2si ayni kategoride tek adsense bagli idi, sorun olmadi.

• Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 0 / 30
  • Ticaret 3, (%100)
ozgurgezen Hocam teşekkürler bilgilendirme için. Sosyal medyadan paylasım yapınca ucret gelıyor ancak gercek tbm mı yoksa sosyal medya oldugu ıcın dusuyor mu onu merak ettım.
ozgurgezen

kişi bu mesajı beğendi.

Elbet Bir Gün...

wmaraci
wmaraci

nrkn nrkn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Founder®, CDCS®, BA®
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** A**
  • Mesajlar 633
  • Beğeniler 68 / 229
  • Ticaret 106, (%100)
Sosyal medyadan gelen trafiğe ücret vermediği nerden çıktı ? Yıllardır yayınlanan haberleri sosyal medyadan da paylaşırım hiç bir sorunla karşılaşmadım... Gelen ziyaretçi kendisi bile isteye reklamını tıkladıktan sonra google adamdan saymayacak mı :) alakası yok!

Ayrıca sosyal medyaya özel TBM diye birşeyde yoktur. Sitene giren girmiştir ve tıklayan tıklamıştır. Sosyal medyadan gelene 1 kuruş vereyim googledan gelen 2 kuruş vereyim diye birşey görmedim. Öyle zamanlar oluyorki sosyal medyadan gelen adamın tıkladığı reklama 7 TL veriyor googledan gelen ziyaretçinin tıkladığına 0,90 TL veriyor. Bu tamamen tıklanan reklam ile alakalıdır.

EOSTEK EOSTEK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım mühendisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 63
  • Beğeniler 19 / 5
  • Ticaret 0, (%0)
Benim bildiğim kadarıyla kaynak çok küçük bir detay, sitenize gelen kişinin geçmişi (ona göre reklamlar çıkar ) ve gösterilen reklamlar ile alakalıdır tbm.

• Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 0 / 30
  • Ticaret 3, (%100)
EOSTEK Tesekkurler hocam.
nrkn Tesekkurler Hocam Sosyal Medya Konusunda bazı yazılar gormustum ama ona bınayen sormustum.. Ayrıca hocam 3. soru hakkında fıkırlerınızı alabılır mıyım?
3) Aynı sunucudan yuksek sayıda (ornegın bu 30 olur 100 e kadar gıder) temız ve hılesız elle gırıs yapılan sıte yayınlarsak ve bunlara adsense hesabımıza baglarsak bır sorun olur mu aynı sunucu oldugundan dolayı spam a vs dusebılır mı? Yada tek bır kısı tarafından yonetılmesı sıtelerın bır sorun cıkarır mı? Yada adsense banlanabılır mı? Ozgun ve hılesız olsa bıle ?

Elbet Bir Gün...

AzX66 AzX66 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 1457
  • Beğeniler 846 / 453
  • Ticaret 14, (%100)
3) hayır

YasinKiRAN YasinKiRAN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.06.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama & Wordpress
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 248
  • Beğeniler 65 / 92
  • Ticaret 17, (%100)
Merhaba,

Çoğu Saten Sosyal Medya Aracılığı İle Para Kazanmaktadır Aklından Onu Çıkar Haksine Sosyal Medyaya Dayan :)

TecnoLobi TecnoLobi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 943
  • Beğeniler 121 / 134
  • Ticaret 5, (%100)

RaXeS adlı üyeden alıntı

EOSTEK Tesekkurler hocam.
nrkn Tesekkurler Hocam Sosyal Medya Konusunda bazı yazılar gormustum ama ona bınayen sormustum.. Ayrıca hocam 3. soru hakkında fıkırlerınızı alabılır mıyım?
3) Aynı sunucudan yuksek sayıda (ornegın bu 30 olur 100 e kadar gıder) temız ve hılesız elle gırıs yapılan sıte yayınlarsak ve bunlara adsense hesabımıza baglarsak bır sorun olur mu aynı sunucu oldugundan dolayı spam a vs dusebılır mı? Yada tek bır kısı tarafından yonetılmesı sıtelerın bır sorun cıkarır mı? Yada adsense banlanabılır mı? Ozgun ve hılesız olsa bıle ?

Konud disi yorum olabilir ama raxes profil fotona bakip kaldim :) acaba bulmaca cozulcekmi diye :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al