-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense hesabım 30 günlüğüne devre dışı bırakıldı. Sebebi olarak sitemin son günlerde fazlaca hit çekiyor olması . Trafik organik diye düşünüyorum. Refferal olarak trafik çekiyorum, ek olarak social olarak. Neden engel yemiş olabilirim ? Sebepsiz reklam tıklamasından bahsediyor! Sebebini öğrenmek istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Google algoritması çok güçlü. Eğer saldırı almadiysaniz muhakkak alengirli bir işle uğraşıyorsunuzdur. 2 sebepten yapar bunu;
1- Saldırı
2- Üyelerin reklamlara tiklamasıni teşvik etmek ya da tıklamasını zorunlu yapmak. Ya da kendiniz reklamlara tıklayacak adamlar bulmak.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Kimyager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam zaten sorduğunuz soruda cevabı vermissiniz . Son güncellemelerde siteye gelen hit oranı sosyal medya referral olarak fazlalıksa google reklamlarını durduruyor . Burada adsensenin organik hitten kasıtı şu şekilde , ziyaretci googleye girer keywords ile arama yapar oradan sitenize ulaşır. Farklı yönlendirmeler ile sitenize gelen hitlerin adsensede pek değeri olmuyor. Bu da son zamanlarda pin to pin yapanlar yüzünden geliştirildi diyebiliriz.Pinterestten yanıltıcı tıklamalarla sitelerine binlerce hit getiren kullanıcılar vardı şuan google bunun önüne geçmeyi böyle başarıyor diyebiliriz. Uzun süre adsense kıymetli görmezse organik hitinizi komple kapatabilirde
1 kişi bu mesajı beğendi.
Php Scriptler https://www.phpscripttr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladım hocam, peki şimdi ne yapacağım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Benimki süre belirtilmeden kısıtlandı. Ortalama bir ay sürdü benimde. Hitiniz organik olmalı. Yani direct, social, refferal değil, organik ilk sırada olmalı. Diğer hitleri azaltın, organiği arttırın. Eğer reklamlarınıza tıklamıyorsanız bir ay sonunda aktif olacaktır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Vay be anladım şimdi referal olarak hit çekmiyoruz yani önemli olan organik
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
*
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başka reklam firmaları deneyebilirsiniz
"Türkiye Cumhuriyeti Devleti şeyhler, dervişler memleketi olamaz!" -Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Anladim dostum ya peki simdi ne yapacağım, bekleyecek miyim ?