-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bugun forumda gezerken bir cok yerde rastladim. Konu acma geregi duydum. Hic kimse kimsenin adsense reklamlarina tiklamakla hesabini banlatamaz arkadaslar. Bir dusunun ben oturayim her dakka wmaraci.com'un adsense reklamlarina tiklama yaptirayim. Google'da gitsin wmaracinin adsense hesabini banlasin. olacak ismi yani. Oyle olsaydi kimin hesabi aktif kalirdiki.
Ancak ve ancak soyle banlar, eger tiklamalar ayni ip'den veya cookie'den ise ve sizde adsense reklamlarina tiklattiginiz agdan ipden veya browserden adsense hesabiniza giris yaparsaniz iste o zaman hapi yuttunuz. 6 tane farki hesabi banlanmis biri olarak son derece tecrubeliyim. (arkadaslarimin uzerine aile bireylerimin uzerine actigim hesaplar).
Ayni yontem adwords hesaplarinda da gecerlidir. Reklamini yayinladiginiz bir siteye tiklarsaniz ve sonrada ayni bilgisayardan account'unuza giris yaparsaniz aninda askiya alinir hesabiniz. Bu konuda tecrubelerime dayanarak soyluyorum.
IP ve cookie bu ikisine dikkat edin... selametle...
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
U** Ö**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
bu 30 günlük askı ne oluyor dostum ?
yakupqqq
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
üniversite öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
banlatır. banlatmasa herkes site açar şöyle 20-30 kişilik grup oluşturur birbirimizin reklamlarına tıklatarak para kazanırdık.
ancak tıklama oranı belli seviyede kaldıktan sonra sorun olmaz. yani 50 bin ziyaretçili siteye banlatma amacıyla 30 kişi reklama tıklasa hiçbişey olmaz.
ancak kişi kendi reklamına tıklaması zaten saçmalıktır. google 50 kere söylüyor kendi reklamınıza tıklamayın diye.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
Y** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ufukozdemir Hocam bu köprüden önceki son çıkış ayağını denk al demektir. Askıdan sonra küçük bir yanlışta hesap kapatılabilir.
Blogger Sorunlarınıza Çözüm Üretilir.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
siteye sürekli giriş yaparken adwords reklamlarına tıklayıp siteye giriş yapıyorum
herhangi bir yasaklama yaşamadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master & Grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Wp Kurulum♥Wp Optimize♥Wp Seo Çalışması♥Wp Tema Kurulum♥Android Webview Uygulama♥Grafik Tasarım
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
eticaret
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
wmaracına milyonlarca defa tıklasanda oranı değiştiremezsin, çünkü giren kişi sayısı oldukça fazla. Ama günde 50-100 kişi giren bir sitede sen tıklama yaparsan devamlı bak o zaman gör neler oluyor. Olay tamamen oran ile alakalı. İnanmayan var ise adsense destek kısımlarını okuyabilirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Serberst
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Cok merak ediyorum. Denemeye cesaretin var mi. Gunluk 3-5 ziyaretin oldugu sitemi bir banlasana. Reklamlarim oynuyor. Hahahahahahaah