-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Hocam adsense hesabı ne alırım bundan sonra ne de satarım adres telefon değiştirilse bile sistemde yine 1.adres gözüküyor bundan dolayı herhangibir sorun olduğu zaman yada adsense ekipleri inceleme yaptığı zaman sorun çıkartıyor bana mesaj gelip aramışlardı bile tavsiye etmiyorum son anda kurtardım yoksa bende gidiyordum arada.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
görmüş ken bende bi soru sorayim arkadaşlar. Bende bi arkadaştan devir aliyorum hesabı. banka bilgileri girilmemis diğer bilgileri değişmeden sadece banka bilgisi girip mail ve tel degissem sıkıntı olurmu acaba. Ikinci kodlari suan adsenseyw başvurduğum siteye koymam gerekiyor olurmu acaba
Eflaki
Ekşi Sözlük
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
K** D**
-
-
-
Ticaret
162, (%100)
Hesaptaki banka bilgilerini değiştirsek. X kişinin hesabının silip Y kişisi eklense ne sorun oluyor? Ben o banka ile sorun yaşadım ve hesabımı kapattım, bundan kimene? Yada Arkadaşımın banka hesabını kullanıyorum, bu kimi ilgilendirir ki?
Ticari amaç da gütmeden hesabı başkasına devretmenin ne sorunları olabilir? Bu konuda birileri bilgi verirse sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
ayakkabı imalat
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
iyi geceler arkadaşlar bu konu hortlamışken bende yaşadığım birşeyi söylemek istiyorum ben yıllardır adsense kullanıyorum tek sitede görünür diyen arkadaşlar yanıltmasın ben okadar sitede kullanıyorumki yıllardır ne kapatıldı nede bir uyarı geldi istediğiniz kadar sitede kullanabilirsiniz örnek benim :) eğer inanmayan olursa sitelerin isimlerini teker teker veririm hostingerden ücretsiz actığım siteler vs hepsinde kullanıyorum bir sorun olmuyor bilginize kolay gelsin
www.altilitahminim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
merhaba hocam ben yillardir kullaniyorum satiyorum da hic bi sorun cikmadi ayrica reklam kodunu 500 tane farkli siteye koysan yine aktif olur illaki ilk aldigin siteye koyacan diye bi zorlama yoktur.
bybucali arkadasimizin soyledigi gibi