lostyazilim
tr.link

Adsense ihlali?

18 Mesajlar 2.166 Okunma
lstbozum
tr.link

sluqzor sluqzor Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 19 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Bu tür web sitelerde kalma oranı bir hayli düşüktür.Ve neredeyse hepsi reklama tıkla puan kazan türü şeyler yaparlar.Günde 50 tl kazanmak takipçi sitesine göre imkansıza yakın çünkü giren kişinin tam anlamıyla belli bir amacı var ve takipçi sitelerini sürekli kullanan ben ve yakınımdaki hiçkimse reklamlara tıklamalarının tek amacının puan verdkilerini söylemeleri oluyor.Açılır ise bilgilendirin bizi lütfen.

wmaraci
reklam

haliluunal haliluunal Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ağ ve bilgisayar sistemleri yö
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 80 / 270
  • Ticaret 0, (%0)

sluqzor adlı üyeden alıntı

Bu tür web sitelerde kalma oranı bir hayli düşüktür.Ve neredeyse hepsi reklama tıkla puan kazan türü şeyler yaparlar.Günde 50 tl kazanmak takipçi sitesine göre imkansıza yakın çünkü giren kişinin tam anlamıyla belli bir amacı var ve takipçi sitelerini sürekli kullanan ben ve yakınımdaki hiçkimse reklamlara tıklamalarının tek amacının puan verdkilerini söylemeleri oluyor.Açılır ise bilgilendirin bizi lütfen.

Evet Hit çok düşük gördüğünüz gibi :

Hemen çıkış oranıda yüksek :

Karalamak kolay değil mi?

sluqzor sluqzor Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2018
  • Yaş/Cinsiyet 22 / E
  • Meslek Yazar
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 177
  • Beğeniler 19 / 36
  • Ticaret 1, (%100)
Sitenizin kalma oranına epey şaşırdım.Amaç karalamak değil yanlış anlamayın,sitenizde puan kazanmak için reklam tıklatıyor iseniz olur demiştim okumuşsunuzdur umarım.
Kazancınızdan ben şahsen biraz gaza geldim fakat herkes öyle algılamayabilir.Günde 1tl bulamayan fakat çok emek veren siteler var ve görüyorlar.
Umarım anlamışsınızdır ayrıca dualarımız sizinle umarım açılıır...

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3508
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Geri zekalı bunlar, otomatik reklam özelliğinde kendileri resmen üç kağıt yapıyorlar sitedeki sıradan bir konuymuş gibi reklam gösteriyorlar fakat yayıncı kendisi ufak bir hata yaptığında hemen bildirim geliyor.

Gerçi normal şartlarda uyarı gelmezde büyük ihtimal birisi şikayet göndermiştir.
0sozdunyasi0

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 80 / 270
  • Ticaret 0, (%0)

sluqzor adlı üyeden alıntı

Sitenizin kalma oranına epey şaşırdım.Amaç karalamak değil yanlış anlamayın,sitenizde puan kazanmak için reklam tıklatıyor iseniz olur demiştim okumuşsunuzdur umarım.
Kazancınızdan ben şahsen biraz gaza geldim fakat herkes öyle algılamayabilir.Günde 1tl bulamayan fakat çok emek veren siteler var ve görüyorlar.
Umarım anlamışsınızdır ayrıca dualarımız sizinle umarım açılıır...

Estağfurullah, ama siteyi bilmeden takipçi sitesi VS. Diyerek Ön yargılı yaklaşıyordunuz kesinlikle teşvik içerikli bir metin yer almıyordu fakat reklam bir butonun hemen üstündeydi, site yt mp3 indirme sitesi

cihaneken adlı üyeden alıntı

Geri zekalı bunlar, otomatik reklam özelliğinde kendileri resmen üç kağıt yapıyorlar sitedeki sıradan bir konuymuş gibi reklam gösteriyorlar fakat yayıncı kendisi ufak bir hata yaptığında hemen bildirim geliyor.

Gerçi normal şartlarda uyarı gelmezde büyük ihtimal birisi şikayet göndermiştir.

Hocam şikayet atsalar bile herhangibir metinde reklama tıklayın gibi bir şey yok, şaşırttı benide

Marstyson Marstyson WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1186
  • Beğeniler 491 / 321
  • Ticaret 1, (%100)
sitenizin istatistikleri mükemmel bence . tek merak ettiğim sitenizi açalı ne kadar oldu ?
ayrıca adsense açılmazsa diğer reklam yayıncılarını denersiniz . sizin için sıkıntı olmaz bence

• Üyelik 19.06.2018
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** Ü**
  • Mesajlar 665
  • Beğeniler 80 / 270
  • Ticaret 0, (%0)

Marstyson adlı üyeden alıntı

sitenizin istatistikleri mükemmel bence . tek merak ettiğim sitenizi açalı ne kadar oldu ?
ayrıca adsense açılmazsa diğer reklam yayıncılarını denersiniz . sizin için sıkıntı olmaz bence

Hocam hesap tam 2 yıllık aldığım ödeme miktarı 9k, siteyi Ocak ayında açtım

GokhanGORAL GokhanGORAL peugeotturkey.com Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 24 / 117
  • Ticaret 2, (%100)
sürekli kazancım çıktı kazancım düştü diye genel ortalama üzerindeki kazancını göstererek kendine nazar değdirdin bence

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al