sluqzor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bu tür web sitelerde kalma oranı bir hayli düşüktür.Ve neredeyse hepsi reklama tıkla puan kazan türü şeyler yaparlar.Günde 50 tl kazanmak takipçi sitesine göre imkansıza yakın çünkü giren kişinin tam anlamıyla belli bir amacı var ve takipçi sitelerini sürekli kullanan ben ve yakınımdaki hiçkimse reklamlara tıklamalarının tek amacının puan verdkilerini söylemeleri oluyor.Açılır ise bilgilendirin bizi lütfen.
sluqzor
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sitenizin kalma oranına epey şaşırdım.Amaç karalamak değil yanlış anlamayın,sitenizde puan kazanmak için reklam tıklatıyor iseniz olur demiştim okumuşsunuzdur umarım.
Kazancınızdan ben şahsen biraz gaza geldim fakat herkes öyle algılamayabilir.Günde 1tl bulamayan fakat çok emek veren siteler var ve görüyorlar.
Umarım anlamışsınızdır ayrıca dualarımız sizinle umarım açılıır...
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Geri zekalı bunlar, otomatik reklam özelliğinde kendileri resmen üç kağıt yapıyorlar sitedeki sıradan bir konuymuş gibi reklam gösteriyorlar fakat yayıncı kendisi ufak bir hata yaptığında hemen bildirim geliyor.
Gerçi normal şartlarda uyarı gelmezde büyük ihtimal birisi şikayet göndermiştir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
sitenizin istatistikleri mükemmel bence . tek merak ettiğim sitenizi açalı ne kadar oldu ?
ayrıca adsense açılmazsa diğer reklam yayıncılarını denersiniz . sizin için sıkıntı olmaz bence
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
sürekli kazancım çıktı kazancım düştü diye genel ortalama üzerindeki kazancını göstererek kendine nazar değdirdin bence