Sitenizin kalma oranına epey şaşırdım.Amaç karalamak değil yanlış anlamayın,sitenizde puan kazanmak için reklam tıklatıyor iseniz olur demiştim okumuşsunuzdur umarım.
Kazancınızdan ben şahsen biraz gaza geldim fakat herkes öyle algılamayabilir.Günde 1tl bulamayan fakat çok emek veren siteler var ve görüyorlar.
Umarım anlamışsınızdır ayrıca dualarımız sizinle umarım açılıır...
Kazancınızdan ben şahsen biraz gaza geldim fakat herkes öyle algılamayabilir.Günde 1tl bulamayan fakat çok emek veren siteler var ve görüyorlar.
Umarım anlamışsınızdır ayrıca dualarımız sizinle umarım açılıır...
Estağfurullah, ama siteyi bilmeden takipçi sitesi VS. Diyerek Ön yargılı yaklaşıyordunuz kesinlikle teşvik içerikli bir metin yer almıyordu fakat reklam bir butonun hemen üstündeydi, site yt mp3 indirme sitesi
Geri zekalı bunlar, otomatik reklam özelliğinde kendileri resmen üç kağıt yapıyorlar sitedeki sıradan bir konuymuş gibi reklam gösteriyorlar fakat yayıncı kendisi ufak bir hata yaptığında hemen bildirim geliyor.
Gerçi normal şartlarda uyarı gelmezde büyük ihtimal birisi şikayet göndermiştir.
Gerçi normal şartlarda uyarı gelmezde büyük ihtimal birisi şikayet göndermiştir.
Hocam şikayet atsalar bile herhangibir metinde reklama tıklayın gibi bir şey yok, şaşırttı benide