ilimdar
Google Adwords Aajansı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web tasarımı - Yazılım - SEO
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu yazıyı sana seni Öyle olmasa bile gereksiz tıklamalar yaptığından dolayı suçladığı için göndermiş. Adsense çok hassas bir konu. Haberin olmadan senin IP üzerinden biri reklamlarına 1 kere de tıklasa hesabını kapata biliyor. Bunu da 3. taraf yani reklam vereni korumak için yapıyor. 3 yıldır adsenseden para alıyorum günde 40 Bin ziyaretçi alan web projem var. şimdi kendimde tıklasam sorun yok .çümkü aradan yıl geçti ama bu yılı nasıl geçirdim tahmin edin. Adsense hesabı açtığım ayrı bir internet bile kullanıyorum ofis içerisinde belki eş dost gelir internetime girer de bilmeden reklamlarıma tıklar diye.
Eğer haksızlığa uğradığını düşünüyorsan mail at mutlaka geriye dönüş yapılır sana. hesabın incelenir tekrar.
Geçmiş olsun kardeşim.
ErenKeskin
Girişimci, Front-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ilimdar adlı üyeden alıntı
Bu yazıyı sana seni Öyle olmasa bile gereksiz tıklamalar yaptığından dolayı suçladığı için göndermiş. Adsense çok hassas bir konu. Haberin olmadan senin IP üzerinden biri reklamlarına 1 kere de tıklasa hesabını kapata biliyor. Bunu da 3. taraf yani reklam vereni korumak için yapıyor. 3 yıldır adsenseden para alıyorum günde 40 Bin ziyaretçi alan web projem var. şimdi kendimde tıklasam sorun yok .çümkü aradan yıl geçti ama bu yılı nasıl geçirdim tahmin edin. Adsense hesabı açtığım ayrı bir internet bile kullanıyorum ofis içerisinde belki eş dost gelir internetime girer de bilmeden reklamlarıma tıklar diye.
Eğer haksızlığa uğradığını düşünüyorsan mail at mutlaka geriye dönüş yapılır sana. hesabın incelenir tekrar.
Geçmiş olsun kardeşim.
Yardımınız için teşekkür ederim ama ben bu hesabın bağlı olduğu bilgisayarı kimseye kullandırtmıyorum.Onun için benim tıklamam mümkün değil ancak arkadaşlarıma günde 4-5 defa tıklayın diyordum bunun etkisi olduğunu sanıyorum.Ayrıca birşey sormak istiyorum..Benim hesabımın bağlı olduğu Google hesabından başka bir bilgisayarda oturup açmıştım ve sonra kapattım oturumumu..günler sonra o bilgisayardan tıklattırdım asıl sorun bu olabilir mi? ve buysa bile o hesabım geri açılabilir mi?
herenkeskin.com - Elektrik ve Elektronik Mühendisi - Gömülü Sistemler üzerine çalışıyorum.
ilimdar
Google Adwords Aajansı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Web tasarımı - Yazılım - SEO
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense oturumu açtığınız her bilgisayarda Google kuki bırakır. Adsensenin bıraktığı kukiler göz atma geçmişi silme ile silinmezler. Ancak C formatlanırsa kukiler sıfırlanır.
Reklamları arkadaşlarıma Düzenli olarak tıklattım demişsin. Adsensenin bu tespit etmesi inan çok kolay. Google kendinden çok 3. taraf yani reklam ödemesi yapan insanları daha çok koruyor ve koruyacak.
Bence sen yeniden başla ve enerjini sayfanın hitini arttırmak için harca..
Başarılar..
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adsense banlanmış kullanıcıya hesap vermiyor
Bundan 3-4 yıl önce kendi adıma açtığım hesap kapatılmıştı.Ben başka isimle hesap açtım ve ödeme de aldım daha sonra.Başka bir hesapla ilişkilendirildiği için kapattıklarını sanmıyorum.Arkadaşlarına tıkla dediğinde muhtemelen abartmışlardır.Ben de bir defa arkadaşıma tıkla demiştim 1 sayfa gösterimiyle 30 tıklama yapmış.Sakmeleri kapatırken gördüm :D
Tıklama oranı çok mu yüksekti acaba kapatılmadan önce kontrol etmiş miydin?
Eğer geçersiz tıklama sebepse ne yaparsan yap o hesap açılmaz. ikinci mailden sonra soruna cevap bile vermezler.
Google kesinlikle reklam verenlere paralarını geri ödemiyor bundan hiç şüphem yok zaten reklam veren ödediği tutarın iade alındığını nerden bilecek.