lostyazilim
tr.link

Adsense Kabul Etmedi

22 Mesajlar 2.660 Okunma
lstbozum
tr.link

akrepkral akrepkral Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 224 / 88
  • Ticaret 5, (%100)

dragoumis35 adlı üyeden alıntı

herkes değerli tavsiyelerde bulunmuş ben de naçizane "alexa" hatırlatmasını yapayım...Ne yap ne et 1000k'nın altına indir alexa değerini. İlk 100 bindeysen hele istersen içeriğini botla google'ın kendisinden çek. Nazları küçük ölçekli siteye geçiyor. Alexa değeri zirvedeyse ****o, dizi - film yayını vesaire yapmıyorsan her koşulda alırsın onayı.

Benim site 1 aylık site ve alexa 1k nın altında 20 gün adsense bekledim ama onaylanmadı. İçeriklerde özgün. Adsense canımı sıkıyor artık.

wmaraci
reklam

umutavci umutavci Hakperest Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Harita Mühendisi
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 18
  • Beğeniler 6 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
@dragoumis35, domain yeni onun haricinde facebook, instagram organik ziyaretçiler. Twitter'da takipçi olayında bir defa denedim o da baya oldu. Onun haricinde bir daha denemedim. Siteye gelenler sosyal medya veya organik ziyaretçiler. Twitter ile şuan bir arkadaşımız ilgileniyor umarız organik ziyaretçiler ve takipçiler zamanla gelir.

@BlackFeel57, hocam @BurakTürk'ün dediği gibi tema ile ilgili olduğunu düşünmüyorum lakin konuya cevap yazan bir arkadaş temanız dolu demişti, öyle göründüğünden dolayı kullanıcıyı yoracak bileşenlerden kaçınılmalı sanırım.

@KadirKC, öyle yapacağım da ne zaman denememi önerirsiniz?

Ek Olarak: Hep aynı mesaj ile kabul etmiyor, domain yaşı küçük diye mi vermiyor?

Ek Olarak: Başvuru yaptım lâkin yine aynı sebeplerden dolayı kabul etmedi. Domain yaşı nedeniyle mi kabul etmiyor?

Öylesine biri işte...
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al