-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Harita Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domain yaşı: 3 ay
Kategori: Yemek Tarifleri
İçerik: 194 Tarif
Hit: 90-140
Siteye tarif ekleyeli ve ilgileneli 3 ay oldu. Daha önce Adsense başvuru yaptık lâkin şu politikalardan dolayı kabul edilmedi.
Sebep olarak;
*Google reklamları gösteren sitelerin kullanıcılara yüksek bir değer sunması önemlidir. Bir yayıncı olarak, kullanıcılara sitenizi ziyaret etmek için bir neden sunan, benzersiz ve alakalı içerik sağlamalısınız.
*Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
*Siteniz, anlaşılır bir gezinme sistemi ve genel düzen sunarak iyi bir kullanıcı deneyimi sağlamalıdır. Kullanıcılar, sayfalarınız arasında tıklama yoluyla kolayca gezinebilmeli ve aradıkları bilgileri bulabilmelidir.
Tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan, tavsiyeler bekliyorum.
Öylesine biri işte...
Webino
Webino -Web Yazılım & SEO
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%67)
Siteyi burdan belirtirseniz ve tecrübeli olanlar yorumlarını burdan yaparsa bizde faydalanalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
129, (%100)
teknolojihaberim.com içinde aynı şey oldu bende wareze döndüm sıkıldım artık adsenseden :))
https://www.dopinger.com/tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web yazılım
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Otomatik olarak oluşturulmuş sayfalara veya çok az orijinal içerik barındıran ya da hiç orijinal içerik barındırmayan sayfalara reklam yerleştirmeyin.
Genellikle bu şikayetler orjinal içeriklerden kaynaklanıyor. İçerikleriniz'den % kaçı size ait. ve içeriklerinizin kelime sayısı kaç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Harita Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
25 civarı bana ait değil sanırım, onlarda tema yüklerken tema ile beraber gelen hazır tarifler. 90+ kelime ve üzeri.
Öylesine biri işte...
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
aşçı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bende dün onaylandı bugn reklamlarım sayfamda yayınlandı ortalama 60 70 tarif var sayfamda yanlız tüm tarifler bana ait görselleri ile birlkte. arkadaşların ve yazılana göre özgün ve orjinal içerik degilse skntı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Harita Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
@th3laststand hocam, tarifleri eş dosttan alıyoruz. Kampanya yapmıştık oradan gelen 1-2 bayanda tarif gönderiyor. Başvurduğumuzda tarif sayısı 100 civarı idi, şimdi 200 e yakın, tekrar başvurmalı mıyım?
Öylesine biri işte...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Harita Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gözü çok mu yoruyor :-) Doğrudur. Sizin siteniz hangisi?
Öylesine biri işte...