madalyon
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
12k hite bu kadar para eziyetten başka bişey değil. farzet ki 500tl olsun yine eziyet.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
12k hitin var ve +12k diyorsun fakat görüntüde ki sayfa gösterimlerin hiç biri 12+k değil. Hadi onu geçtik tbm laf ediyorsun, tbm 0.07- 0.10 arası tbm değerlerin var Türkiye standart ortalaması üstünde bu oranların. Tbm arttırmaktan bahsi geçmiş bir arkadaşta "Hitin büyük kısımı facebooktan geliyorsa çok fazla tbm beklemeyin." Demiş. Doğru bir kanıya değinmiş, Çünkü ben bir Google Adsense çalışanı olarak web sitelerinize gelen hitler google arama ile gelmeleri yani algoritma ile oluşan bir arama sonucunda sizin sitenize gelmesi daha organik ve gerçekçidir. Kısacası, Google Adsense sosyal medya hitini sevmez. Başarılarınızın devamını dilerim.
İyi çalışmalar.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bilmece adlı üyeden alıntı
12k hitin var ve +12k diyorsun fakat görüntüde ki sayfa gösterimlerin hiç biri 12+k değil. Hadi onu geçtik tbm laf ediyorsun, tbm 0.07- 0.10 arası tbm değerlerin var Türkiye standart ortalaması üstünde bu oranların. Tbm arttırmaktan bahsi geçmiş bir arkadaşta
"Hitin büyük kısımı facebooktan geliyorsa çok fazla tbm beklemeyin." Demiş. Doğru bir kanıya değinmiş, Çünkü ben bir Google Adsense çalışanı olarak web sitelerinize gelen hitler google arama ile gelmeleri yani algoritma ile oluşan bir arama sonucunda sizin sitenize gelmesi daha organik ve gerçekçidir. Kısacası, Google Adsense sosyal medya hitini sevmez. Başarılarınızın devamını dilerim.
İyi çalışmalar.
Adsense sosyal medya hitini sevmez. Organik hit sever.
Bunu kim, nasıl, neye dayanarak söyleyebiliyor acaba ? Zibil facebook takipçim var, kendi sayfamdan gönderilerimi paylaşıyorum doğal olarak diyelim. Oradan genelde 'organik' değil mi ?
Forumda herkes bir çok konuda çok net konuşuyor tüm yazıyı okuyunca genelde upuzun cümleler fakat hiçbir veri, istatistik, bilgi içermiyor. Çok mu şey arıyorum acaba...
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Doğrudan Facebook,twitter gibi mecralardan aldığınız hitlerde TBM pek'de artmaz.
Ancak Doğal hitlerle kazancınız, TBM'niz oldukça yüksek rakamları görecektir. TBM 0,40 gördüğüm zamanlar geldi aklıma :D