Bilmece adlı üyeden alıntı

12k hitin var ve +12k diyorsun fakat görüntüde ki sayfa gösterimlerin hiç biri 12+k değil. Hadi onu geçtik tbm laf ediyorsun, tbm 0.07- 0.10 arası tbm değerlerin var Türkiye standart ortalaması üstünde bu oranların. Tbm arttırmaktan bahsi geçmiş bir arkadaşta "Hitin büyük kısımı facebooktan geliyorsa çok fazla tbm beklemeyin." Demiş. Doğru bir kanıya değinmiş, Çünkü ben bir Google Adsense çalışanı olarak web sitelerinize gelen hitler google arama ile gelmeleri yani algoritma ile oluşan bir arama sonucunda sizin sitenize gelmesi daha organik ve gerçekçidir. Kısacası, Google Adsense sosyal medya hitini sevmez. Başarılarınızın devamını dilerim.

İyi çalışmalar.


Adsense sosyal medya hitini sevmez. Organik hit sever.

Bunu kim, nasıl, neye dayanarak söyleyebiliyor acaba ? Zibil facebook takipçim var, kendi sayfamdan gönderilerimi paylaşıyorum doğal olarak diyelim. Oradan genelde 'organik' değil mi ?

Forumda herkes bir çok konuda çok net konuşuyor tüm yazıyı okuyunca genelde upuzun cümleler fakat hiçbir veri, istatistik, bilgi içermiyor. Çok mu şey arıyorum acaba...