tayfur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
günlük kaç içerik giriyorsunuz bide siteniz newse gireli ne kadar zaman geçti
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bizimde +150 di günlük adsense bıraktık özel firma anlaştık adsensede nedir :)))
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Doktorlukta daha fazla tabii. Ama bu kadar kolay değil...
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
doktor
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ben cok reklam sirketi gordum, bumerang ve tanitim yazilari haric hepsi fos cikti. Adsense guvenilirlik odeme reklam dizayni acisindan tartisilmaz birede satis basi komisyon berse super olur...
Son Haberler www.haberdetaylari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şöyle bir şey var yanlışsam düzeltin , 30 - 40 k Günlük hit ile zaten istemeseniz bile çok paralar kazanabilirsiniz.Burada adsenselik bir durum yoktur.
Ayrıca benim gözlemlediğim şöyle bir şey var , tıklanma azsa TBM yüksek kalıyor ama sürekli bir tıklama olayı varsa bir sitede TBM ona göre düşüyor.Bu bahsettiğim tıklama organik olarak tabi.
Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Başarılarının devamını dilerim hocam, umarım bu yolda emek sarf eden tüm arkadaşlar bir gün adsense'den para kazanmanın verdiği zevkin tadına varabilirler
(Şuan bende kazanamıyorum ama bir dönem güzel paralar kazanmıştım günde 100 $cıktı :)
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Devoloper
-
-
Ad Soyad
N** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam öncelikle hayırlı olsun der daha iyi yerlere gelmenizi dilerim kazananları görmek bizleri mutlu ediyor. Yalnız tavırlarınız hiç hoşuma gitmedi emin olun o kazandığınız paranın kat kat fazlalarını kazananlar oldu burada olmaya da devam edecek kendinizi google felan sadınız herhalde bu alemde kral benim felan gibisinden. İnsanlara karşı üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim hiç kimseyi küçümseyemezsiniz kim ne yapsın sizin 100 hit almayan sitenizi demekte nedir. Evet kopya içeriklerle bir yerlere gelceklerini sananlar var ama bir çocuğa bakar gibi sitesiyle ilgilenenler de var hiti ne olursa olsun.
2 kişi bu mesajı beğendi.
FULL STACK WEB DEVELOPER